Hirdetés
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Yettel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Devil-
aktív tag
válasz
_Volkovy_
üzenetére
Egyébként a táp mekkora a házban? Jó, ha megvan 400 wattos. Az a Chieftec Dragon nem egy olcsó házikó. Én émég mindg ugyanazt a fekvő ATX-es házat használom, amit még 1998-ban vettem. Azóta a 235W-os tápot kicseréltem 400-asra. Van benne 3 5,25''-os hely, és 2 3,5''-os, plusz egy a kisfloppynak. Ebben a házban bőven elférek. Igaz, rendesen tele van, de ez nem számít neki, megy a gép mint a távirat.
Kíváncsi leszek, milyen ''élményekkel''
tudsz majd szolgálni. Én már kipróbáltam volna, de sajna eddig nem tudtam dönteni. A7N8X-et akartam venni, csak hát ehhez új videókari meg új ram is kellene. Meg nagyon kényesnek tűnnek ezek az Nforce2-es lapok. Az A7M266-D hez meg csak ram-ot kellene vennem. Aztán végül úgy döntöttem, hogy megtartom az A7V133-ast, ameddig lehet, de ha újra lesz pénzem lehet, hogy kipróbálok én is egy ilyet. Aztán majd meglátjuk. De most én is a padlón vagyok anyagilag, nemrég vettem pár új dolgot, úgyhogy egyenlőre csak a tervezgetés megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen videókártyát?
- Spórolós topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Wise (ex-TransferWise)
- Xbox Series X|S
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nagyrobogósok baráti topikja
- ArchiCAD és Artlantis topik
- Természetből eredő gyökerekhez tér vissza a Keychron
- További aktív témák...
- 2x8gb 3600MHz CL16 Gigabyte aorus memória eladó! +2 DEMO modul
- Új, bontatlan G.SKILL 32GB Flare X5 DDR5 6000MHz CL36 KIT memória. 5év gari.
- Kingston FURY beast ddr4 3200mhz 64gb kit, x2 32gb
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2X16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Beast White EXPO - 10 év bolti gari!
- Kingston FURY Beast 16GB (2x8GB) DDR4-3600 CL17
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958
- Das Keyboard Prime 13 /Cherry MX Brown/EN/Fehér háttér világítás/
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 238 Ciklus - 88% akku - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
tudsz majd szolgálni. Én már kipróbáltam volna, de sajna eddig nem tudtam dönteni. A7N8X-et akartam venni, csak hát ehhez új videókari meg új ram is kellene. Meg nagyon kényesnek tűnnek ezek az Nforce2-es lapok. Az A7M266-D hez meg csak ram-ot kellene vennem. Aztán végül úgy döntöttem, hogy megtartom az A7V133-ast, ameddig lehet, de ha újra lesz pénzem lehet, hogy kipróbálok én is egy ilyet. Aztán majd meglátjuk. De most én is a padlón vagyok anyagilag, nemrég vettem pár új dolgot, úgyhogy egyenlőre csak a tervezgetés megy.