Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomas von Beck
csendes tag
Sziasztok!
Ha meglesz a másik két(?) lap is, akkor plz winxp prof alatt is teszteljétek, mint munkaállomás platform. Szerintem vannak olyan helyek (mint pl itthon nálam, hogy a munkaállomások teljesítménye sokkalta nagyobb kell, hogy legyen, mint a serveré. Ugyanis az csak fileserver, meg proxy. Az asztali gép meg videót tömörít, setizik, cd-t ír, esetleg besegít netrenderbe az öcsémnek, és állandóan fordít valamit, amit kódolok. Mivel nem ma kezdtem a programozást, nem okoz problémát kihasználnom a duál adta lehetőségeket, de a kezdőbb kódereknek megsúgom, hogy ha a számításigényes részeket több szálra bontják meg van oldva a többi a kernel dolga nagyon szépen meg lehet figyelni winnt (vagy <) alatt is hogy szétdobálja őket az os. Szóval a jövő egyértelműen ez. Valamint aki otthon használt már duált rá fog szokni az NTFS tömörítésre, mert nem okoz teljesítménycsökkenést, sőt mivel a vinyónak kevesebbet kell olvasnia, hamarabb megvan kitömöríteni meg vezérelgetni nem tétel. Mondom ezt úgy, hogy dual celeron 550 elött ülök, abit lapnál :-) Akövetkező vasnak ezt a lapot néztem amúgy ki, tetszik az infopanel ötlete, meg minden. Egyáltalán asus filing... ;-) Szóval nem akarok elszállni supermicro irányba, annyi pénzem sajnos nem lesz soha...
csao: GTP
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- BestBuy topik
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Call of Duty: Black Ops 7
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest