Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomas von Beck
csendes tag
Sziasztok!
Ha meglesz a másik két(?) lap is, akkor plz winxp prof alatt is teszteljétek, mint munkaállomás platform. Szerintem vannak olyan helyek (mint pl itthon nálam
, hogy a munkaállomások teljesítménye sokkalta nagyobb kell, hogy legyen, mint a serveré. Ugyanis az csak fileserver, meg proxy. Az asztali gép meg videót tömörít, setizik, cd-t ír, esetleg besegít netrenderbe az öcsémnek, és állandóan fordít valamit, amit kódolok. Mivel nem ma kezdtem a programozást, nem okoz problémát kihasználnom a duál adta lehetőségeket, de a kezdőbb kódereknek megsúgom, hogy ha a számításigényes részeket több szálra bontják meg van oldva a többi a kernel dolga nagyon szépen meg lehet figyelni winnt (vagy <) alatt is hogy szétdobálja őket az os. Szóval a jövő egyértelműen ez. Valamint aki otthon használt már duált rá fog szokni az NTFS tömörítésre, mert nem okoz teljesítménycsökkenést, sőt mivel a vinyónak kevesebbet kell olvasnia, hamarabb megvan kitömöríteni meg vezérelgetni nem tétel. Mondom ezt úgy, hogy dual celeron 550 elött ülök, abit lapnál :-) Akövetkező vasnak ezt a lapot néztem amúgy ki, tetszik az infopanel ötlete, meg minden. Egyáltalán asus filing... ;-) Szóval nem akarok elszállni supermicro irányba, annyi pénzem sajnos nem lesz soha...
csao: GTP
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston HyperX Predator RGB 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz HX432C16PB3AK2/32
- Samsung 8GB DDR4 3200MHz Laptop RAM (SODIMM), hibátlan állapotban
- Új, bontatlan ADATA XPG 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade Black XMP/EXPO - 10 év gari
- Több darab, 2-4-8GB DDR3/DDR3L 1333 - 1600Mhz-ig
- Dobozos Z790 AOURUS ELITE AX PCIe gen5, újszerű gyári antennával garival
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
, hogy a munkaállomások teljesítménye sokkalta nagyobb kell, hogy legyen, mint a serveré. Ugyanis az csak fileserver, meg proxy. Az asztali gép meg videót tömörít, setizik, cd-t ír, esetleg besegít netrenderbe az öcsémnek, és állandóan fordít valamit, amit kódolok. Mivel nem ma kezdtem a programozást, nem okoz problémát kihasználnom a duál adta lehetőségeket, de a kezdőbb kódereknek megsúgom, hogy ha a számításigényes részeket több szálra bontják meg van oldva a többi a kernel dolga nagyon szépen meg lehet figyelni winnt (vagy <) alatt is hogy szétdobálja őket az os. Szóval a jövő egyértelműen ez. Valamint aki otthon használt már duált rá fog szokni az NTFS tömörítésre, mert nem okoz teljesítménycsökkenést, sőt mivel a vinyónak kevesebbet kell olvasnia, hamarabb megvan kitömöríteni meg vezérelgetni nem tétel. Mondom ezt úgy, hogy dual celeron 550 elött ülök, abit lapnál :-) Akövetkező vasnak ezt a lapot néztem amúgy ki, tetszik az infopanel ötlete, meg minden. Egyáltalán asus filing... ;-) Szóval nem akarok elszállni supermicro irányba, annyi pénzem sajnos nem lesz soha...