Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tomas von Beck

csendes tag

Sziasztok!

Ha meglesz a másik két(?) lap is, akkor plz winxp prof alatt is teszteljétek, mint munkaállomás platform. Szerintem vannak olyan helyek (mint pl itthon nálam :), hogy a munkaállomások teljesítménye sokkalta nagyobb kell, hogy legyen, mint a serveré. Ugyanis az csak fileserver, meg proxy. Az asztali gép meg videót tömörít, setizik, cd-t ír, esetleg besegít netrenderbe az öcsémnek, és állandóan fordít valamit, amit kódolok. Mivel nem ma kezdtem a programozást, nem okoz problémát kihasználnom a duál adta lehetőségeket, de a kezdőbb kódereknek megsúgom, hogy ha a számításigényes részeket több szálra bontják meg van oldva a többi a kernel dolga nagyon szépen meg lehet figyelni winnt (vagy <) alatt is hogy szétdobálja őket az os. Szóval a jövő egyértelműen ez. Valamint aki otthon használt már duált rá fog szokni az NTFS tömörítésre, mert nem okoz teljesítménycsökkenést, sőt mivel a vinyónak kevesebbet kell olvasnia, hamarabb megvan kitömöríteni meg vezérelgetni nem tétel. Mondom ezt úgy, hogy dual celeron 550 elött ülök, abit lapnál :-) Akövetkező vasnak ezt a lapot néztem amúgy ki, tetszik az infopanel ötlete, meg minden. Egyáltalán asus filing... ;-) Szóval nem akarok elszállni supermicro irányba, annyi pénzem sajnos nem lesz soha...

csao: GTP

Új hozzászólás Aktív témák