- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Külföldi SIM-ek itthon
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_calogero
tag
Én nem tudom olyan marha nagy előnyként elkönyvelni, hogy flash-es, de jól tudom, hogy másoknak miért olyan nagy dolog! Vigyázni uúgy kell rá, vagy legalábbis tanácsos!
Én 64-ért vettem (újonnan) közel fél éve egy Sony NW-HD5-öt amiben 20GB-os vinyó van. Olcsóbb is és 5x annyi fér rá! A ketyeréről az mp3 lejátszók topicban írtam pár sort! 3 apróságot leszámítva tökéletesen +vagyok elégedve vele!
Hozzá kell tennem a Sony egyáltalán nem tartozik az általam preferált márkák közzé, de ezt a lejátszót nagyon 'elkapták'!
Ha már Sony: Senki ne vegyen Vario Tessar-os CyberShot fényképezőgépet, mert el van cseszve az objektív. Nem zár légmentesen és így belemegy a kosz. Ha rákerestek rengeteg külföldi topic is foglalkozik ezzel. A világ minden táján előfordult a jelenség, de a Sony eddig még nem ismerte el a dolgot, csak cserélgeti az objektíveket. Pedig már 2-3 év is eltelt az első hibás széria megjelenése óta! Nekem DSC-P200-asom volt ([link]) de írták, hogy a DSC-P100, P150, meg még vagy 6-7 típusnál tapasztalható a dolog előbb-utóbb. Pénzt nem adtak vissza (pedig az kellett volna, mert fényképezőgép kellett nekem akkor de nagyon), így lett egy MZ-RH10-es MiniDisc lejátszóm/felvevőm ([link]) ami helyből szar volt (a lemezre felmásolt bármilyen zenét össze-vissza ugrálva játszotta le), majd jött az NW-HD5 ([link]), amivel végre semmi bajom nincs!
[Szerkesztve] -
_calogero
tag
Pont ezt mondom, ha az alján van, akkor a kijelző/a teteje van a zseb alján és mikor belenyulsz, és magad elé tartod akkor nem kell forgatnod, mert pont úgy áll ahogy kell neki! Ha a tetején lenne a dugasz, akkor miután kivetted, még kellene egyet fordítani a lejátszón, hogy jól álljon a kezedben!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Tesla topik
- Házimozi belépő szinten
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 1 / 2
- alza vélemények - tapasztalatok
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest