Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hmmm... Igen, akkor a Noiseblocker is érdeklődést érdemel. Nekem is ez a bajom, anno az AF140-eseket is azért vettem, mert hátha kell az extra levegőmozgatást. Igazából az Radeon R390 mellé kellettek csak igazán, addig felesleges volt a házventik mellé plusz légmozgás...
Bevallom nem mertem nagyon lehúzni a Pure Wings 2-őt. Nem tudom, hogy ilyen árkategóriában milyen a többi, ezért írtam azt, hogy ár/értékben még lehet jó választás. Viszont mindent összevetve a Wing Boost 2 minden szempontból verte, tehát egyértelműen jobb választás, plusz ezer forintot szerintem megér...
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító bejegyzés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest