- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az még hagyján lenne - nem az, de már jelen korunkkal jár -, hogy a huszonéves csitrik kurvulnak, de meglett nők is így tolják, és még az sem igaz, hogy a szexisek "kiváltsága" jellemzője...
Példa.
2017-ben bekerültem egyetlen férfiként egy anyák csoportjábaEz így meredeken hangzik, és magyarázatot kíván
Az történt ,hogy a városban, ahonnan elköltöztem, létrehoztak egy BV lerakatot egy kórház területén. Aki kiállt az orvosok közül, az egyedül egy olyan szakos orvos volt, akihez tartoztak... Nem akartam én belemászni, de eljártunk egy ottani vendéglátóegységbe ...
Nekem csak az volt a lényeg ,hogy van aki kiáll az üggyel kapcsolatban, és az ellen... szóval így kerültem be egy olyan csoportba, ahol mindegyik a páciensének adódott
Charlie "angyalai".Változatos volt a koruk, és hát a szépségük is... valamint a családiállapotuk is eltért.
A: '70-es évek elejénszületett , férjezett (nem volt egy észlény, de legalább nem bukott le hűtlenséggel)
B: '79-ben született élettársi kapcsolatban ( lebukott, és nem csak azzal, hanem a büntetett előélettel is)
J: '80-as évek elején született férjezett (átment)
E: 90-es évek elején született férjezett - de éppen másik hetyeg(ez úgy bukott le, hogy már nem is titkolja, azóta Facebookon ilyeneket posztol:
M: 90-es évek elején született. élettársi kapcsolatban
A-n és J-n kívül mindenki elbukott a "megbízhatósági teszten". B: valami kegyetlenül rusnya, mégis fogott magának egy mérnököt, akit megcsalt egy burkolóval
(ezen felül kiderült az is, hogy garázdaságért ült egy keveset (pár évet)
E: Nem szép, de nem is rusnya... olyan felejthető szépség kategória. Nekem speciel nem kéne... Ennek láttam az érettségi bizonyítványát, ez nem hülye... csak nőből van, így néha azért elhagyja a szerencséje a gondolkodáskor, de mint mondtam, nőből van.
B. Ha külső alapján azt gondolná valaki, hogy na ez biztos nem k*rva, mert nincs aki rácuppanjon, akkor elsőnek nem lenne lehurrogni való a gondolata, de a valóság rácáfolna. Magam is azt gondoltam, majd magam is rájöttem, és bizonyítékot is láttam rá... Ennek a nőnek van egy gazdag csávója, és olyanokat hazudott, hogy ő Cum Laude végzett - mondjuk a nyugodt kimért stílusa nyújt neki egyfajta álcát, de amikor magáról megfeledkezve, kijelentette komoly arccal, hogy ő boszorkány (ja, hát a külső az klappolt), akkor tudtam, hogy hazudik a végzettségéről. Addig az volt az elképzelés, hogy csúnya, de csinált valami vállalkozást a kobold pasija meg csak gürizik, aztán jött a hoppá ... kiderült, hogy a bihari mocsokban volt pultos, ez a muki meg a szarból mosta ki.
J: szakmunkás végzettségű: egyszerű mint a faék, két ikret szült. Viszonylag szépnek mondható, csak ugye már 40 felett jár, de ez hűségesnek bizonyult!
M: Kettessel érettségizett, de a külsejével fogott magának egy vezető beosztású élettársat, ezt speciel bevádoltam, hogy hűtlen face to face, de bizonygatta, hogy nem ... mondjuk akivel meggyanúsítottam, azzal valószínűleg tényleg nem... aztán egy közös csoportjukban berakott olyan képeket a barátnőinek, ahol erős férfiaknak ír eléggé felszedős üzeneteket... ja és ez úgy derült ki, hogy B-vel összebalhézott, az meg átküldte nekünk ... nagy észre vall ...
Szóval 5-ből 3 kuka. Kinézetre, meg 5-ből 3 felejtős. A kettő nem kukából az egyik hű, a másik hűtlen.
-
Nekem az volt az elképzelésem, hogy a húszas éveimben kellene meglépni, minden adott volt, ami egy gyermek felelősségteljes felneveléséhez kell. Leszámítva azt, hogy sokáig féltem a felelősségtől, mert egy gyermek hatalmas felelősséget is jelent. Volt mögöttem védvonal arra az esetre ha nem boldogulnék vele. Mégis féltem, mert mi lesz ha egy pillanatra nem figyelek, és történik valami baj?
Ez az állapot eltartott a harmincas éveim elejéig, közepéig... Már nem félnék belevágni. Csak most meg nincs kivel ... Figyeltem a körülöttem lévő nők jellemét.
Volt ott mindenféle, negatív értelemben véve. Nem volt anyának való egyik sem.
Lehet, hogy én vagyok vaskalapos. Ultakonzervatív... de például én a baráti kapcsolatot is megszakítottam azzal a nővel, amelyikből egyébként ki sem néztem volna, hogy otthagyja a férjét a vadászért... persze színészkedett, hogy ő milyen fantasztikus anya, már mielőtt felrúgta volna a házasságot is tudtam, hogy vigyázni kell vele, mert kis alamuszi, mégis ezt nem néztem ki belőle. Egészen egyszerűen azért, mert a külseje nem támaszotta alá az ilyen fokú kurvulási lehetőségének meglétét. Mert oké a jellemében volt ilyesmi, csak ugye ez olyan dolog, hogy hiába akar valaki Playboy modell lenni, ha nem elég szép hozzá...Annyiban volt rám hatással, hogy 6. éve ismerem ... és ha valaki ennyi idő alatt tud egy váratlant húzni, abból levonok bizonyos következtetéseket. Elkezdtem a fickót sajnálni.
Főleg azért, mert magamra is gondoltam, ha kifogok egy ilyen belsővel megvertet - külsőre nem jött be sosem, és hát vizuális alkat vagyok, szóval esélye nem lenne nálam -akkor az nekem is milyen vacakul esne.Ugyanakkor viszont engem is szorítani kezdett az idő. Ebben 2000-es évek óta fokozottan elfajzott világban nehéz kiigazodni.
Ebben a társadalomban olyan fokú a nem kifejezetten rusnya emberek közötti szexuális partner csere, hogy egy kisebb városban mindennap találkoznak egymással a lyuksógorok...
Régebben is volt arra példa, hogy feltünően jóképű csávó, meghúzott minden jó nőt, meg arra is ,hogy jó nőnek megvolt egy csomó fickó, de most jelenleg keresztbe kavarnak az átlagosok is, sőt azalatt is.
A nők részéről ez odavezetett, hogy vagy nem szülnek, vagy ha igen, akkor már úgy keresnek partnert, mert a gyerek apja az már lelépett ...
Egy nőnek viszont viszonylag hamar eljön az a pont, amikor már nem szülhet. Amelyik itt 40 körül nem szült egyet sem - van olyan ismerősöm, aki feltűnően szép volt, és Summa Cum Laude végzett, aztán se férj, se utód és már 43 éves -az már jó eséllyel úgy is marad.
-
Gigi01
őstag
Én 40 felett vagyok.Előtte nem akartam,mert úgy éreztem,még nem adhatom meg neki azt a hátteret,amit szeretnék.Most,úgy vagyok,mint a kedves fórumtársunk.
Egyedülálló,a Nő-n kívül,mondhatom elértem,amit akartam,mindenem megvan.
Ha találok is valakit,nagyon nem akaródzik,én már nem vállalnék be (saját) gyereket.
Elszállt az idő. -
Ahogyan telik az idő felettünk, sajnos engedményeket kell tenni.
Nekem azok még a kedvenceim, amelyik azt írja: "vannak gyerekeim és már nem szeretnék többet" ... ami egyébként az ő szempontjából érthető, de a másik oldalról nézve meg, ja hát az előzőnek szült, mert azt hitte, hogy örökre együtt maradnak, de az újnak már nem... és az még pozitívum, ha előre kiírja, és nem kapcsolatban derül ki, hogy ő egyébként nem akar szülni már.
40 éves kortól meg egy nő alapból veszélyeztetett terhesnek számít, szóval ott még az is abba az irányba mutat, ha eddig nem volt utód, akkor vele már nem is nagyon lesz.
Erről a kinek nem hajlandó szülni dologról eszembe jutott egy történet.
A nő idősebb nálam 5-10 évvel. Akkoriban én még 20 éves sem voltam. Családi ismerősnek a fia vette el. A nő feltűnően csinos volt, de az arca nem volt olyan finom vonalakkal megáldva, nem volt csúnya, csak szép sem ... olyan markáns volt.
Elvette feleségül törvényesen Csaba, aki Afganisztánban volt katona. A nő egy ruházati áruházban dolgozott egy viszonylag kisvárosban, már a 90'-es évek közepén is, amikor én mindig találkoztam vele, meg a barátnőivel az általános iskolából hazafelé menet.
Mindig elegánsan mentek, vonultak végig az utcán, mint a dívák. Ekkor még nem volt Csaba felesége. Pár év múlva vette el. Talán 1998-99 körül, amikor én már gimnazista voltam.
Az anyósa, azaz Csaba anyja, néha megjegyezte, hogy hát Krisztina (így hívták a nőt), nem hajlandó szülni, mert nem akarja a testét tönkretenni, meg a fiatalsága blabla ... teltek az évek.
Aztán elváltak... a nő egy ideig parlagon volt, vagy élte az életet, de már Csaba nélkül. Aztán kiderült, hogy megint férjhez ment, csak azúttal egy mérnökhöz, és mit ad a sors, hát szült is neki.
Persze, elteltek évek az első házasság kezdete és a második házasság kezdete között, lehet megváltozott a világról alkotott képe, ért egy kicsit, megértette, hogy fiatalabb már nem lesz, és talán mégis anyaságra vágyott, de mégis ott van az, hogy esetleg az első férje csak szexuálisan jött be neki, de egyébként arra nem tartotta érdemlegesnek, hogy szüljön neki!
Az ilyen mindig felmerül hasonló esetben, főleg, mert az elsőnek nem volt mérnöki diplomája, csak "katona" volt ...
Az első férj szempontjából még mindig jobb az, ha nem akar szülni, akkor másnak sem akar, mint az, hogy neki nem akar a másiknak meg igen. Miközben feleségül is ment hozzá.
Amikor terhes lett, el is terjedt a városban, hogy hát ennek nem szült... nem volt elég jó neki.
-
"Jó, a szüleivel, úgy értettem
"
Gondoltam, csak viccből írtam be az igazságot
Nekem - az itteni hozzászólásokban leírt 50-100 kani egy csajra infót követően pláne - az ugrott még be, hogy milyen pökhendi, meg magabiztos. Itt lakik tőlem 8 km-re, de már azelőtt elvesztettem az érdeklődésemet, hogy ezt a remek kis bemutatkozást a szexuális orientációjával beböfizte. Na meg vannak gyerekei... hát nekem még nincs, de nem akarok pótapuka lenni.
Igazából a "vannak gyerekei" résznél mondanám, hogy el kellene vesztenie ezt a stílust, de úgy látszik, hogy akkora a merítés a jelentkezők terén, hogy megengedheti magának.
Sajnos sok az olyan, aki lényegében ahhoz keres társat, hogy a gyerekeinek legyen pótapja.
De az is vicces, hogy biszex katolikus
Amúgy ápolónő
"Amúgy a halálom: "Varázsolj el; nem szeretem a sablon szövegeket"... Ja, de ezeknek már az is az, ha egyáltalán nekiállsz érdeklődni valamiről, amiről képet raktak ki, vagy esetleg róla."
Az ilyenekkel nehéz megkezdeni a kommunikációt, mert az szorongást okozhat, hogy mégis mivel indítson az ember... -
"Haver is folyamat húzkod jobbra, bár ő nagy hátrányban van szerintem, otthon lakik (29),"
Én is otthon lakom, a saját tulajdonú (1/1) lakásombanNekem most volt egy csaj... speciel 34 éves, én meg 41... írt nekem, válaszoltam, aztán megint írt, de már nem válaszoltam, mert valami nem klappolt, aztán most látom, hogy kitöltötte az adatokat, és kiderül, hogy biszex ... meg vannak gyerekei is... egyébként nem lenne csúnya, csak így köszi, de tányér széle...
Meg én nem szoktam utánuk loholni... Van pénzem, ingatlanom stb, nem vagyok rászorulva, hogy szaladjak utánuk ...ha klappolunk akkor oké, ha nem nem, én nem fogok udvarolgatni sem, nem az én stílusom, soha nem is volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- IBM Thinkpad T42 15" IPS + Dock II +tartalék alkatrészek
- Precision 7550 15.6" FHD IPS i9-10885H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 5600X +Új RTX 3080 +Új 32-64GB DDR4 +1-2-4TB NVME SSD! GAR/SZÁMLA!
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged