Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Á, a Fornite egy fos és híresen resource hog. Ami ott szénné butítva 80 fps, az az új DOOM-ban kb. 110, medium/highon, és nagyon nem egy kalap alatt van a vizuális élmény.
Pont a napokban nézegettem a dolgokat, mert rájöttem, hogy az 1080 Ti-t nem használom ki. Kár volt, mert így kilyukadtam egy olyan platformnál, ami
a) beszerezhetetlen
b) Hades Canyon NUC-ot kell hozzá venni, viszont akkor pénzügyileg ott vagyok, ahol a part szakad, csak a grafikus teljesítményem lett a töredéke a korábbinak...Így marad a GTX 1070 downgrade, annál alább azért nem adom dedikált VGA-nál, és így akkor még van tarcsiban is némi kraft.
-
Kansas
addikt
Sajnos az A520-as lapok nem támogatják a Zen/Zen+ APU-kat... na nem mintha kapni lehetne őket...az 5xxx sorozatosokat pedig még nem kapni, pedig egy olyanra cserélni fogom az R5-3600-amat.
HTPC-re jelenleg úgy tűnik, nincs alternatívája az Intelnek, ha csak nem vacak integrált procis alaplapot vesz az ember, elavult APU-val, hiányos HW-gyorsítással. Azoknál még az AM1-es Athlon 5350-em is jobb... -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Eladó Karcmentes Xiaomi Mi 14T Pro 12/512GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest