- Motorola G86 - majdnem Edge
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Maradjunk annyiban, hogy amit leírtál az alapján is el lett felejtve.
Egy büdös szó nem esett a Fusion óta róla, se gpgpu-ról se HSA-ról. Az új Vega gpgpu-ra annyira nem is jó (végre*). Kínosan ügyelnek rá.Nyilván most 16-64 maggal a visszapillantóból figyelve az Intelt nem is annyira kell erőltetni.
Az sw része világos. Én is tisztában vagyok vele... és azzal még talán jobban, hogy ez a legkritikusabb tényező. Hiába a jó hw/optimális architektúra, ha sw oldalról nehéz megtámogatni akkor veszett ügy mert a humán erőforrás kegyetlen drága...
*Szerintem ez lett volna a helyes irány de a fentiek miatt nem is várható, hogy hamarosan viszont látjuk home user szinten. Nyilván a célpiaca megvan ahol megéri a cirka 1-2 nagyságrendű erőfölényét kihasználni a cpu-val szemben.
Párhuzamosítani kell 32-64 magra is... remélhetőleg ez majd segít egy későbbi átállást a heterogén rendszerekre.
-
sb
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest