Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Abu85

  HÁZIGAZDA

  1. Meg. Tekintve, hogy mennyire sokan használnak már 4Hi-s HBM2-t, valószínűleg 500-ért is megérné adni, de ugye ott van az a probléma, hogy akkor a teljes termékskálán árat kellene csökkenteni, stb. Sokkal kedvezőbb beárazni a sebessége szerint. Már csak üzleti szempontból is.

  2. CU-t csökkenthetsz. Azzal lehet játszani. A HBM2 memóriát nem feltétlenül éri meg csökkenteni. Egyszerűen már nem drága. Nem sokat nyersz azon, hogy négy helyett két stacket használsz. Ezek a memóriák már velünk vannak másfél éve, azóta a gyártási mennyiség megsokszorozódott, így a memória ára annyira lecsökkent, hogy már belépőszinten is alkalmazza az AMD. Lásd a Vega 12-t. De CU-ból lehúzhatod 48-ra, és akkor lesz egy 499 dolláros verzió. Valószínűleg ezt most még nem éri meg meglépni.

  (#29) Hopkins95: Az AMD szállítja a hardvert az Xboxba, meg a Microsoft felhős játékszolgáltatásába. Eléggé partnernek kell lenni ehhez. :D

  [ Szerkesztve ]

  A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

Hozzászólok Aktív témák