- One mobilszolgáltatások
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V2 - origami
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajaki
őstag
Nem sok hasznát látom...
-
Ádám16
addikt
A Core nagyon érdekel. Ha az okosóráikba tudnának ilyen tudást belepakolni, sok pénzt is rászánnék.
-
törölt tag
Nekem három dolog miatt szimpatikus lehet:
Értesítés, amiről tényleg csak én tudok, mást nem zavar.
Ha jelezne, amikor létrejön/megszakad a kapcsolat a telóval.
Erős vibramotorral remek szexjátékszer lehet, persze nem karperec csomagolásban. -
Maacaw
tag
Van benne innováció, az biztos, de majd jön ebből is a balhé, hogy mindenféle titkosszolgálatoknak elküldik az adatokat
-
Zoja™
őstag
válasz Matada2.3 #20 üzenetére
Ez nem csak a Sony-nál van így.
Ajánlom figyelmedbe eme remek cikket, ami talán nem is nagyon rugaszkodik el a valóságtól.
De egyszerűbben ha belegondolsz, amikor keresel egy terméket a neten, Google Chrome-ot használva, akkor hihetetlen módon a következő böngészéskor már olyan AD-okkal találkozhatsz, amikben azok a termékek szerepelnek, amiket előzőleg kerestél...
-
halkow
őstag
nekem bejön ,egy sima órát azért nem ártana belerakni a szíjba hogy ne keljen 2dolgot is a kezemre rakni
Alcatel onetouch idol2s the king
-
Bog
HÁZIGAZDA
-
azopi74
addikt
válasz dreamdancer #10 üzenetére
Nem értem, mi ez a viselhető mánia. Egyetlen viselhető kütyünek lenne értelme, az okosszemüvegnek, de az viszont kényelmetlen, napszemüveget is csak akkor vagyok hajlandó magamon tartani, ha nagyon muszáj.
Kontaktlencse talán jobb lehet egy fokkal, azt nem próbáltam. De azért gondolom az sem túl kellemes érzés. Szerintem nem a viselhető elektronikában van a jövő, hanem az implantáltban. -
dsr
senior tag
Az árra vagyok kiváncsi.
-
Mr.Silkó
veterán
Na ezt nevezem valódi innovációnak!
-
-
mfranky
őstag
Persze, mindennel meg kell próbálkozni, de azoknál a cégeknél akik erre fitness cuccokra építik a termékeiket, már rég van ilyen...lásd Polar loop ... gyorsan le kell utánozni, bedobni aztán jólvan...
PSN ID: Franky_Hun_33 -- S20+
-
törölt tag
Amúgy komolyan csak engem "idegesítenek" ezek a videók?
Mennyivel modernebb lenne az egész, ha látnám az embert, beköszön, mond pár szót, hogy hol van, és bemutatja az eszközt, + gyors véleményt alkot.Ez így olyan "nesze semmi fogd meg jól!" Látok egy kezet, és húzogatja a kijelzőt...
Persze ez is valami, köszönjük, de nem gondolkoztatok még ezen, tisztelet MA szerkesztők??
[ Szerkesztve ]
-
attisx
addikt
"...így aztán azt sem zárta ki, hogy a jövőben OLED kijelzőt is láthatunk majd a japán gyártó mobiljaiban."
Végremán...
Rossz a helyesírásom?! Vedd úgy, hogy mobilról írtam... :D
-
törölt tag
-
dreamdancer
őstag
Valahogy egyre inkább úgy vélem, a "viselhető elektronikai cuccok" (karperec, szemüveg, óra stb.) megmaradnak rétegterméknek, mint pl. a Nike érzékelős futócipője, ami ugye már elég régóta létezik, mégsem terjedt el, hogy a gyártók csipeket rakjanak a cipőkbe.
Nem a lényeg a fontos.
-
törölt tag
Az árára leszek kíváncsi Remélem nem lesz olyan ára mint a SmartWatchnak.
-
Jimmy66
senior tag
A Core egy apró kis mütyür, amit magunkkal tudunk cipelni, figyeli minden mozdulatunkat ...
Nekem már van ilyenem, az asszony!
-
HawerKing
őstag
Talan ha olyan kapcsolaton mukodne (?) ami tavolabb is mukodik a bluetoothnal, vizallo lenne, merne vernyomast, meghatarozna az ember (gyerek) helyet lenne is ertelme
▂▃▅▇ Nothing Phone 1 - 11T - Tab S2 - Tab S3 ▇▅▃▂
-
Zoja™
őstag
Lehet én vagyok szűk látókörű, de sok értelmét nem látom ennek a cuccnak...
Azért gondolom m@szturbálás előtt vegyem le a kütyüt kezemről, mert érdekesen mozogna a kis figura
-
törölt tag
Core nagyon f@sza cucc !! Remélem minél hamarabb lehet majd itt kapni nálunk és persze jó áron.
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile 2
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- BMW topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Okos Otthon / Smart Home
- PlayStation 5
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Egy korszak vége
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest