- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
Új hozzászólás Aktív témák
-
spedyboy
senior tag
válasz
greeneye166 #86 üzenetére
én ilyen kínai x-r ban nem bíznék!!!
kicsit többsugárzás muhahah kit érdekel? gondolják a kínyaiak ! -
ans
aktív tag
válasz
greeneye166 #70 üzenetére
A sugárzásról csak annyit, hogy mostanában sajnos az új Nokia és SE típusok SAR értéke jóval magasabb, mint egy pár évvel ezelőtt volt, például SE T650 1,8! Nokia E51 1,4! A határérték 2,0!
Vannak készülékek 0,4 körül is, újak is, mint pl.: Samsung G800 0,19 Motorola V8 0,34 ! -
marcias
őstag
válasz
greeneye166 #74 üzenetére
Te állítottad, hogy minden alkatrészt úgy loptak össze ehhez a telefonhoz. Nem értem akkor miért lenne veszélyesebb bármelyik másiknál. Én nem bízom meg ilyen téren a nagy gyártókban sem. A Nokia akkujai is kifolynak néha, más telefonok sugároznak. Bár lehet hogy ez a telefon nem lett 100 helyen bevizsgálva, de az alkalmazott alkatrészek szabványosak kell, hogy legyenek. Persze, aki biztosra akar venni, ne is vegyen mobiltelefont, mert még egy Vertu közt is lehet hibás darab. Én nem bíztatok ennek a megvételére senkit, de sokan meg a nagy gyártókkal szemben elfogultak. Ők is csak vízzel főznek! Nehogy azt hidd, hogy mondjuk egy Nokia 1xxx mobilnál aztán mérnökök ezrei legyeskednek, hogy a legapróbb részletekig tökéletes legyen. Az ilyen ellenőrző hivatalokban is pár unott pofa rányomja az Elfogadva plecsnit aztán kész. A Motorola visszavonása pedig inkább presztízs-kérdés, az ilyen problémákat aztán felnagyítják (1000 telefonból 1 akksija kifogyik pl) és ez kellemetlen hírnevet gerjeszt. Nem a Mr/Mrs akárki egészsége miatt megnyugodhatsz.
-
marcias
őstag
válasz
greeneye166 #70 üzenetére
Nem tudom miért élvezed hogy mindenbe bekekötsz evvel a telóval kapcsolatban. A cikk írójával értek egyet: számtalan új dolgot mutat, más téren elmaradottabb, szerintem ez így korrekt. Azért mert nem mossák el a telefont a tökélyre vitt nyugati marketig-dumával - ahol mellesleg finomabban fogalmazott, de ugyanúgy hazug túlzások vannak - máris egy sz@rdarab? Ha meg 30k akkor meg főleg nem értem mért kell itt ócsárolni. Mellesleg pont azért tud ilyen olcsó lenni, mert nincs székhely meg hasonlók.
-
Dare2Live
félisten
válasz
greeneye166 #56 üzenetére
japánok is koppintottak anno, de náluk a szimpla lopás, a vásárlók átverése nem volt divat. Nem volt "hazudik a doboz".
Japánok sikeresek lettek. Kína? Meglátjuk, amíg a NY engedik az ingyé rabszolgákért cserébe, hogy lenyúlják és exportálják ide a termékeket addig mindenesetre megy a bolt.
btw szerintem ez a telefon így röhelyes. 60Kért már nagyon jó, korrekt mobilok vannak a piacon
-
Dare2Live
félisten
válasz
greeneye166 #51 üzenetére
"Szimplán összelopkodják a dolgokat! Ez ilyenformán a látszat ellenére sehova se vezet szerintem. Ettől függetlenül a kínaiaké a jövő"
nem mondasz magadnak ellent?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- alza vélemények - tapasztalatok
- Honda topik
- BMW topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Formula-1
- Home server / házi szerver építése
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest