- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szacsee
nagyúr
válasz
#72042496 #51 üzenetére
Ma úgy jártam, hogy valami nesz volt az utcában (falun = nuku hang) én meg azt hittem be van lőve a gépem...a ledeket nem néztem, a monitor sárgán villogott...azt hittem megfagyott, mert nem reagált semmilyen billre, sem egérre..
Le kellett hajolnom a gép mellé, hogy megy-e, mivel a led-ek ki vannak kötve, hogy ne zavarjon múvi közben...és ki volt, akkor jöttem rá, hogy valami nesz az utcán... -
[CS]Blade2
addikt
válasz
#72042496 #49 üzenetére
javaslom vágj be mellé zenét, az segit.
Persze sípolnak azok a tetves kondig, meg minden, nem is kivitelezhető, de azért nem 0dB ott is elég zavaró a szivatyú hangja, ráadásl ha nem megy passivba a radi-ra is ventit kell tenni, és ott van hogy még mozgó lemezt használunk adattárolása, addig végkép kivitelezhetetlen.
Ha meg keveset pörög percenként a hdd még seek hangja is lesz, és több memo is kell, forditva meg ha 15.000-t pörög alapból hangos, igy sem ugy sem jársz jól, amig nem jönnek azok a flash meghajtók ami aszem most (64gb-nál tart, és rövid élettartalmu) addig nem lesz nagy külőmbség hogy megérje.
A porbléma amugy sem a hütéssel van, hanem hogy melegszenek aztok a tetves chipek, ha nem meledegnének nem kellene már lassan folyékony hidrogén, meg kompreszor egy bobozos cpu mellé csomagolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Autós topik
- Lexus, Toyota topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gumi és felni topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest