- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
[CS]Blade2 #50 üzenetére
Láttál Te már komoly vízhűtést? Mert ha igen, ott bizony nem hallhattad sem a szivattyút, sem a HDD-t.
Nekem leginkább éjjel jön jól a halk gép, akkor a zene nem megoldás.
-
törölt tag
válasz
[CS]Blade2 #48 üzenetére
A feszültség alatt levő alkatrészek ilyenkor is kiadhatnak némi hangot. Hallgass meg küzelről pl. egy trafót...
(Az AB9 QuadGT lapom pl. olyan hangot ad ki, ami majdnem felér egy ventilátorral...)Nekem nem hangtalan gép kell. Elég az is, ha nem hallom.
-
yakuza.tora
addikt
válasz
[CS]Blade2 #25 üzenetére
Hidd el, hogy a passzív rendszer hangtalan!
Ezt meg nem is értem: "lényegében ugyanez csak 40K-70K-ig megy"?! Te komolyan egy lapon említed a lég- és a vízhűtést? Na ne má!!!
-
szacsee
nagyúr
válasz
[CS]Blade2 #25 üzenetére
Akkor szövegércsünk eggyet..sztem sok a vessző...
"de nemhiszem hogy halkabb lenne, ha a víz pumpa ott van a füled melett"- nem minden szivattyúra igaz..
"hangtalan, ha lenn van az asztal alat jól elzárva"- úgy is hangtalan, meg a füled mellett is..
Szerintem ezt akartad írni:
Mondják, hogy hangtalan, lényegében ugyanez csak 40K-70K-ig megy. Nemhiszem hogy halkabb lenne, ha a víz pumpa (amúgy szivattyú) ott van a füled melett. Hangtalan, ha lenn van az asztal alat jól elzárva, de ugy a ventis megoldás is halk.
-
szacsee
nagyúr
válasz
[CS]Blade2 #25 üzenetére
Khmmm!
Hívjam a spanokat a vízes topikból, hogy mennyire is hangos egy vízhűtés pl passzívan?
0 db....na lehet überelni..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest