Új hozzászólás Aktív témák
-
A sec_ro --> secro.bin
Az usrdata --> userdata.imgEzek mind szerepeltek az általam betett képen. Nem véletlenül.
A preloader-rel kapcsolatban a 6MB az a teljes blokkeszköz szakasz, de a valós információ legtöbb esetben nem éri el a 150kbyte-ot sem, tehát a 123kb reális.
Ugyanis a preloader esetén a flash nem hex(0)-tól kezdődik, hanem a fejléc-címtől. -
Változáson ment keresztül a scatter a flashtool v3.xx és v5.xx, illetve az MT6582 és MT6592 környékén.
A régebbi jellemzően 1kbyte (vagy kisebb, 6-700byte) az új pedig 7-8kbyte. Más a felépítésük és tartalmuk.
Ez pl. miatt lehetséges.
De legtöbb esetben a v5.xx-es Flashtool kezeli mindkét fajta scatter-t.
További lehetséges ok az, hogy nem a scatterben lévő fájlnevek vannak jelen a könyvtárban. -
Itt leírtam, hogy én hogyan csináltam, Blade Super telefonnál.
De csak óvatosan. Lehetőleg a preloader falsh-elését kerüld.
A flashtool download esetén hibát jelez a komplett readback-es preloader fájlra, mert azt át kell akalítani.
A write memory-val még nem írtam vissza a komplett preloader-t.Elméletileg az MTKDroidTools-zal is fel lehet dolgozni ezeket a fájlokat. (Erről még nem csináltam bejegyzést idő hiányában)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged