- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Meglepetés az iPhone Air hajlítópróbáján
- VoLTE/VoWiFi
- Ilyen lesz a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Yettel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raketkilla
tag
válasz
JoceeHunt #13 üzenetére
Nekem ilyen van, én nagyon jó az érintő. Pillanatok alatt belezoomolhatok bárhova a képben, pillanatok alatt lehet pörgetni, gyors navigálás a menüben.
Én New York-i utam alatt vettem, Rebel T4i néven, kint a 18-55-ös kit obival is csak súrolta a 200e Ft-ot. Nem értem mi ez a drágaság itthon... -
fattyu
veterán
válasz
JoceeHunt #53 üzenetére
hogy teccik érteni?
Én arra hogy nem a váz számít hanem a jó üveg, az hogy mindenből veszteségmentes adja a legnagyobb szabadságot ( lásd raw képfájlok és flac zene ).
Ennek tükrében van egy 5dmkII vázam csak fix obim, de amit a legtöbbet használok az a dedikált makró vázam ami egy 350d.... ennyit a vázfetisizmusról.
* a linkelt galériában a képek nagy része 350dvel készült. Pár darab még az elejéről 5dII de a nagy nagyításúak már mind a 350d.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3316
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI GE75 Raider 9SF 17 Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest