Új hozzászólás Aktív témák
-
dlaj
őstag
Sajnos néhány alkalmazás nem működik a telefonomon, köztük a kervencem a Power Toogles.
Van valaki aki megnézné hogy müködik-e? Konkrétan a kezdőképernyőre kirakott widget és az értési sáv kapcsolói nem működnek. -
dlaj
őstag
Szia!
Köszi a választ.
Telepítés után vibrált, de szerencsére csak kb 2 óra hosszat. Azután folyamatosan megszűnt. Valszeg "sokkot" kapott a kicsike.Az előzmény: a W2-es telefont origi újonnan kaptam kézhez tegnap Neonado 1.0-val. Ahogy elindítottam és netet kapott egyből elkezdte letölteni az N1-es 2.0-ás Neonado zip-et.
Közben olvastam itt, hogy erre a WTD2/W2 való, de gondoltam ha az N1-et tölti le, akkor az kell neki.
A lényeg, hogy a telepítés után nem indult újra többszöri próbálkozásra sem, csak fehér kijelző jött be. Viszont szerencsére a recovery a power+vol/le gombok megnyomására bejött, így a pc-ről letöltött és az sd-re másolt W2-es zip telepítése után minden rendben volt.
Leszámítva, hogy kb. 2 órán át vibrált a kijelző.Még 1x THX.
-
dlaj
őstag
Sziasztok!
Új W2 tulaj vagyok. Most frissítettem Neonado V2-re. Minden szép és jó, csak egy kicsit, de elég zavaróan vibrál a kijelző.
Van valakinek hasonló problémálya? Mit tegyek, telepítsem újra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- iKing.Hu - Samsung Z Fold 6 - Navy - Használt, szép állapot
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest