- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mamuska
őstag
Azt nem tudom sajna, de lehet igazad van. Amúgy régen a monitoroknál is nagyon sok natív 10 bites panel volt, csak költségcsökkentést hajtottak végre, és amúgy is annak ellenére ezek az új monitorok már fényévekkel jobbak mint a 8-10 éves régi monitorok.
A tévéknél sajnos annyira nem tudom, nekem is 10 bites van. A Sonyból a csúcs ZD9 alatti felső kategóriás LED a 9305. Vannak hibái a tévének, de megvárom a 2019-et a cserével mert akkor jön az új LG OLED panel és talán lesz 4K 120Hz is, meg normális BFI, meg még nagyobb fényerő stb....
-
Mamuska
őstag
válasz
t72killer #63 üzenetére
Olyanom is van.
Kiváló az ár érték aránya, nehogy CG277-et vegyél. Ugyan az, csak nincs benne az a béna kalibráló baromság amivel csak közepesen lehet belőni a monitort, eleve nem ér hozzá a műszer a képernyőhöz. A paneltől kezdve szerintem 99%-ban ugyan az, csak a 3D LUT nincs meg a semmit nem érő kalibráló baromság.
Egyetlen valós baja szerintem a CG277-nek és a CX271-nek az az, hogy az LG panel ghostingol, ezen talán egy picit lehet segíteni az overdrive-al. Amúgy szerintem csak eleinte zavaró, később meg lehet szokni.
-
Mamuska
őstag
válasz
t72killer #61 üzenetére
Rosszul tudod, nekem van pár ColorEdge, több tucat grafikus Eizo-m volt és van.
A panel nem igazi 10 bites hanem az LG féle 8 bit+frc. De azt írják rá, hogy 10 bit mert az is, és 16 bit LUT. Amúgy szerintem senki sem veszi észre, hogy nem true 10 bit. Most jön 2 millióért egy Eizo, talán az kap 10 bites panelt, de az se biztos.
-
Mamuska
őstag
Az Asus nem ennyi lesz, az oázisnak maga az Asus mondta a 900 ezres árat. Az Acer valóban megáll 700 ezer környékén.
Igen, ez már az az ár, hogy a boltok nem mernek készleten tartani nehogy rájuk rohadjon. Rendelésre egyébként ennél azért még jóval drágább 1-2 milliós monitorokat is behoznak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gitáros topic
- Kerékpársportok
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged