- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
ehh...
a sztori csúnya. de papírozni nem ártott volna, mert a két szép szemedre nem fogják elhinni, érvényes bizonyítéknak meg kevés leszel önmagadban, az iskola személyzete meg hülye lenne bármit is maga ellen mondani...az én érettségimen is volt egy kis szoftveres baki, amikor szóbelin kihúztam az e-mailt: mailt kellett küldeni, és leültettek egy Outlook elé, hogy akkor hajrá. Outlookot eddig még csak véletlenül sikerült megnyitni, ezt közöltem is, hogy életemben nem használtam még, Thunderbird user vagyok. mondták, hogy nem baj, azért próbáljam meg. egyedül a rejtett másolatot nem találtam, de elmagyaráztam, hogy TB-ben hol lenne és elfogadták

Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech G29 kormány és pedál szett, hibátlan állapotban 3 hó garanciával üzletből eladó!
- Zotac RTX 2060 AMP 6GB GDDR6
- PlayStation VR2 szett, töltőállomással és merev hordozótáskával, Bp-i üzletből eladó!
- PlayStation 4 Pro 1TB 7216B, frissen pasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3675
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 AL - i7-1185G7 I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest