- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brianiac
aktív tag
Na ma bementem az iskolába és sikerült beszélnem az igazgatóval, elmondtam neki az egész történetet, végig hallgatott, majd mondta hogy a két másik vizsgázó is tett észrevételt, vagy legalábbis az egyik biztos mert annak láttam is a nyomtatványát. Mondta az igazgatónő hogy én is ezzel a lehetőséggel élhetek amit ő továbbítani fog az érettségi elnöknek és ő fog dönteni az üggyel kapcsolatban. Ezt az észrevételt pedig a holnapi nap folyamán még ki is gondolom és meg is írom néhány sorban, aztán remélem a legjobbakat. Ja és végre a szóbeli érettségi tételeket is megkaptam, már csak ki kell dolgoznom.
Csak a bemenetel elég nehéz feladat volt mivel tegnap volt az év utolsó nagy fősulis bulija ami hát igencsak jól sikerült.
Aztán már eleve a felkeléssel gondok voltak, arra ébredtem fel ahogy szobatársam visszaért koliba olyan fél 1 körül.
Azt sem tudtam hol vagyok, na meg ilyenkor ált. egy mondatot is nehezen tudok összerakni. Aztán végül még én is meglepődtem magamon mert mire odaértem addigra már egész folyékonyan tudtam beszélni, na meg hál isten még egy tiszta pólót is találtam reggel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech G923 Racing Wheel and Pedals Xbox One/PC Kormány És Pedálsor
- eladó 4db 2TB NASware WD red (WD20EFAX)
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 512GB 12GB RAM - 2027. FRBRUÁRIG GARANCIÁS / akár beszámítással is
- ÚJ Lenovo LOQ 15ARP9 - 15.6" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 24GB - 512GB - RTX 4050 - 2 év gari
- LG OLED42C44LA 2 Év Gyári Garancia
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest