Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Brianiac

aktív tag

Na ma bementem az iskolába és sikerült beszélnem az igazgatóval, elmondtam neki az egész történetet, végig hallgatott, majd mondta hogy a két másik vizsgázó is tett észrevételt, vagy legalábbis az egyik biztos mert annak láttam is a nyomtatványát. Mondta az igazgatónő hogy én is ezzel a lehetőséggel élhetek amit ő továbbítani fog az érettségi elnöknek és ő fog dönteni az üggyel kapcsolatban. Ezt az észrevételt pedig a holnapi nap folyamán még ki is gondolom és meg is írom néhány sorban, aztán remélem a legjobbakat. Ja és végre a szóbeli érettségi tételeket is megkaptam, már csak ki kell dolgoznom. :((

Csak a bemenetel elég nehéz feladat volt mivel tegnap volt az év utolsó nagy fősulis bulija ami hát igencsak jól sikerült.:DD Aztán már eleve a felkeléssel gondok voltak, arra ébredtem fel ahogy szobatársam visszaért koliba olyan fél 1 körül. :D Azt sem tudtam hol vagyok, na meg ilyenkor ált. egy mondatot is nehezen tudok összerakni. Aztán végül még én is meglepődtem magamon mert mire odaértem addigra már egész folyékonyan tudtam beszélni, na meg hál isten még egy tiszta pólót is találtam reggel. :DD

Új hozzászólás Aktív témák