- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
-
hencoooo
csendes tag
Hello zapok!
"Volt már olyan bolt, hogy kevesebb idő alatt megszűnt." én úgy tudom, hogy ez nem számít olyan tekintetben, hogy az általuk vállalt garanciát lejártáig kötelesek teljesíteni, úgy tudom, hogy még a fogyasztóvédelmi törvénybe is bele van foglalva, ezáltal pedig érvényesíthető. Főként ha mondjuk 50000 HUF nagyságrendekről beszélünk..
-
Desmond74
tag
Miért vennéd meg Debrecenben, ha ennyivel drágább? Itt van mennyi most az ára, a házhozszállítással együtt is sokkal olcsóbb...., mondjuk nem pont az ASUS, de nincs akkora különbség szerintem a többi márkával szemben [link]
A sima 650 TI-re meg aztán végképp nem kell 2 Giga ram, én tuti az egy Gigával szereltet venném.
-
Desmond74
tag
Annyiért azért nem adhatják, mert 62 ropiért már ott van a sima 660 GTX, én olyan 52-re tippelek. Bár a megjelenés utáni 1-2 hétben vicces árakat tudnak kreálni.
Jó kis kártya lesz ez, csak azt nem tudom, mi a búbánatért kell rá 2 Giga memória? Mert szerintem full HD felett lenne csak értelme ennyinek, ott meg már elvérzik a GPU-ja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- VR topik
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Suzuki topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest