Új hozzászólás Aktív témák
-
hencoooo
csendes tag
a 660-as gainward GS mai "szuperszerdásított" ára meglepő(?), érdekes időzítés..
-
hencoooo
csendes tag
válasz
Desmond74 #37 üzenetére
igen, persze, ez igaz.. én soha nem vásárlok, csakis személyesen a már jól bejáratott boltban. De azért pl, ha én megvenném a héten ezt a kártyát akár személyesen is egy boltból garanciával, jövő héten bezárna a bolt, egy hónap múlva meg tropa lenne a kártya, nem érném be annyival, hogy bocs, de bezárt a bolt..
De persze, óvatosnak kell lenni, nem egyszer tapasztaltam a közelmúltban (nem feltétlenül számítástechnikai boltban) hogy a vásárló jogai onnantól kezdve figyelmen kívül vannak hagyva, hogy a vételár ki van fizetve.
-
hencoooo
csendes tag
Hello zapok!
"Volt már olyan bolt, hogy kevesebb idő alatt megszűnt." én úgy tudom, hogy ez nem számít olyan tekintetben, hogy az általuk vállalt garanciát lejártáig kötelesek teljesíteni, úgy tudom, hogy még a fogyasztóvédelmi törvénybe is bele van foglalva, ezáltal pedig érvényesíthető. Főként ha mondjuk 50000 HUF nagyságrendekről beszélünk..
Új hozzászólás Aktív témák
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Autós topik
- Villanyszerelés
- BestBuy topik
- Gitáros topic
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Anime filmek és sorozatok
- Környezetvédelem
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest