- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Desmond74
tag
25 fázisú VRM lehet az amd javára, mire ez tönkremenne, addigra , az adott kártya előbb a süllyesztőben végezné.
Nvidia fronton ugyanígy.
-
Desmond74
tag
Nagyobb értékű cuccnál jobb elkerülni a csak interneten kereskedő bodegákat, ill, a piacra hirtelen betört , többéves múlttal nem rendelkező vállalkozásokat.
1. A csomagküldősök úgy el tudnak tűnni, mint a kámfor, törvény ide vagy oda, talán garizásnál ez nem mindegy.
2. Sajna manapság nagy az árverseny, Budapesten az átlag vásárló átutazza a várost 1-2 ezer forintért akár. Az olcsóbb boltok mind a belvárosban, frekventáltabb helyen vannak. Ebből fakadóan sokan hullanak el, lásd LambdaComputer például...
Szóval, ha nálad döglik be a cucc, akkor se mindegy, hogy ahol vetted, az a kereskedés él-e hal-e, ha meg esetleg el akarnád adni, akkor a bezárt, vagy noname cégek nem tesznek jót a portékád használt árának.
-
Desmond74
tag
Így jobban belegondolva, lehetett volna GTX 660 SE is a neve, de akkor meg már abból lenne 3 fajta.
-
Desmond74
tag
Miért vennéd meg Debrecenben, ha ennyivel drágább? Itt van mennyi most az ára, a házhozszállítással együtt is sokkal olcsóbb...., mondjuk nem pont az ASUS, de nincs akkora különbség szerintem a többi márkával szemben [link]
A sima 650 TI-re meg aztán végképp nem kell 2 Giga ram, én tuti az egy Gigával szereltet venném.
-
Desmond74
tag
Annyiért azért nem adhatják, mert 62 ropiért már ott van a sima 660 GTX, én olyan 52-re tippelek. Bár a megjelenés utáni 1-2 hétben vicces árakat tudnak kreálni.
Jó kis kártya lesz ez, csak azt nem tudom, mi a búbánatért kell rá 2 Giga memória? Mert szerintem full HD felett lenne csak értelme ennyinek, ott meg már elvérzik a GPU-ja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest