- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinesol
veterán
válasz
Desmond74 #15 üzenetére
Mi az hogy miert kell 2gb ram...lol
meg hogy elverzik a gpu-ja, ha megnezed a techpowerupos linkelt tesztet akk lathatod hogy kb minden felbontason a hd 6970/7850 körül alakul a teljesitmenye hat akkor a 6970re minek kellett 2 giga ram..talán az is elvézett..ugyanmar ha fogalmad sincs a teljesitmenyeröl akk hanyagold inkabb a trollkodást -
hencoooo
csendes tag
válasz
Desmond74 #37 üzenetére
igen, persze, ez igaz.. én soha nem vásárlok, csakis személyesen a már jól bejáratott boltban. De azért pl, ha én megvenném a héten ezt a kártyát akár személyesen is egy boltból garanciával, jövő héten bezárna a bolt, egy hónap múlva meg tropa lenne a kártya, nem érném be annyival, hogy bocs, de bezárt a bolt..
De persze, óvatosnak kell lenni, nem egyszer tapasztaltam a közelmúltban (nem feltétlenül számítástechnikai boltban) hogy a vásárló jogai onnantól kezdve figyelmen kívül vannak hagyva, hogy a vételár ki van fizetve.
-
zapok
aktív tag
válasz
Desmond74 #21 üzenetére
Már a 7790-es cikkben is említettem, hogy csak garanciafutárral merném megvenni, amit kevés bolt biztosít, de elég vegyesek a tapasztalatok. Aki az aprón árult (debreceni srác) hozzá szóló garival már fél éve eltünt, még jó hogy nem vettem Tőle...
Én csak 3 év garanciás kártyát vennék (Asus , Gainward GS, MSI PE) mást nem. Volt már olyan bolt, hogy kevesebb idő alatt megszűnt.A 650TI-re nem is kell 2GB, mert ez is csak felesleges.
Emlékszel egy GTX460-ra.? Na arra képesek voltak 1.5 GB Ramot is tenni, mert az illett a 192 bites vezérléshez. Így minden ramot full sávon ért el a kártya vezérlése. Nem kellet a maradék ram vezérlésnek 64 bitre csökkennie, mint a 2 GB-nál. -
zapok
aktív tag
válasz
Desmond74 #15 üzenetére
De fogják adni, méghozzá olyan áron, amennyiért elviszik és ha elviszik, mert minden újdonságból az első szállítmányt eladják, akkor minek csökkentenék az árát.
Mondok egy példát:
Tavaly decemberben itt Debrecenben az Asus GTX 650TI 38K.volt.
Na mondom rendben ez csak amolyan karácsonyi ár, fog ez még csökkenni, de nem így lett, hanem elkezdték egyre többért adni. Januárban már 41-43K volt, ezen a héten (a szép juró miatt) már 49K.
A videokártya még mindig ugyanaz a darab, mert már rég ki van bontva a doboza és most is azt mutatják meg.
Na ennyit az árakról és a csökkenésről.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Linux kezdőknek
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Elemlámpa, zseblámpa
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- CPU léghűtés kibeszélő
- További aktív témák...
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest