Új hozzászólás Aktív témák
-
vamzi
senior tag
Túl kicsiben gondolkodtok. Nem fog senki sem nekiállni egy 50.000 soros exceltáblát bogarászni a telefonján. Pusztán rácsekkol a MAIN fülön, hogy stimmelnek-e az adatok és mehet-e feljebb. Ugyan ez van a pdf és a többi formátummal is. És nem kötelező mindezt telefonon művelni, csak szarul néznének ki az emberek 24-es monitorral a taxiban, meetingen, ebéd közben stb.
Vannak olyan munkatársaim, akik konkrétan csak munka után tudnak leülni a gép elé annyit rohangálnak az ország(ok)ban. A komplett levelezést BB-n nyomják minden nap.
Tehát van létjogosultsága a telefonnal való munkának még ha ezt nehéz is elképzelni.
(#35) BéHGT
Mint feljebb is írtam a Q típusok még csak pilot jelleggel vannak jelen a cégnél. Illetve én 500+ BB tapasztalatairól beszélek. -
vamzi
senior tag
Elég legyen annyi, hogy mert le kellett cserélni, beleszólás nem volt. És igen mennek 2G-n, de kíváncsi volnék, hogy melyik menágernek van annyi szabadideje, hogy 2G-n kivárja a több 10 megás csatolmányokat.
Egyébként többen is használják úgy a BB-t nálunk, hogy lekapcsolják a 3G-t, hogy legalább csak esténként kelljen tölteni. Ezt viszont már nem tartom problémásnak. Szerintem teljesen alap dolog, hogy a telefont lefekvés előtt feldobom töltőre. Nekem legalábbis ez már minden esti rutin lett.
-
vamzi
senior tag
-
vamzi
senior tag
Hát nem tudom... Hogy ilyen elvárásoknak pont egy BB feleljen meg?
Tartósság? Több száz BB-t használunk és komoly processt kellett a garanciáztatásra állítani, mert tömegesen hullanak.
Megbízhatóság? A telefonok zöme random módon és jelzés nélkül eltűnik a hálózatról, amit csak újraindítás után lehet visszahozni. Az újraindítás pedig n+2 percig tart ahol n tart végtelenbe. Random módon fagy.
Üzemidő? 3G-vel fél nap, 3G nélkül másfél. Értelemszerűen munkára használjuk, tehát a 3G-t nem tudjuk nélkülözni.
A rekord meghibásodás az a kicsomagolást követően történt. Konkrétan még 1 percet sem ment(be sem kapcsolt), már vihettük garanciáztatni. De sok megmakkan az első héten.
Amivel a legkevesebb gondunk van az a Bold (9900) Minden ennél kisebb számú BB-vel a fenti gondok vannak. Az új típusokat még csak most teszteljük(Q10, Z10).
Korábban Androidot és iPhone-t használtunk, amivel semmi ilyen gondunk nem volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmvilág
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest