-
Mobilarena
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mano7678
csendes tag
Sziasztok,
ma kellemetlen meglepetésben részesített kedvenc Berrym. Este olyan 45% körül odatettem tölteni őfelségét, de reggelre (kb 8 óra töltési idő után) csak 62 % -ra töltött föl. Nem kicsit lepődtem meg a dolgon. Gyorsan ellenőriztem de mind a wifi mind a mobilnet kikapcsolva, szóval az nem meríthette töltés közben. (Bár jól belegondolva azért az csúnya lenne, hogy olyan ütembe merül a telcsi, hogy kevés lenne neki a folyamatos töltés.)
Elkezdtem tovább nézegetni a dolgokat:
- töltő kihúz / visszadug: töltés nuku de a telefon érzékeli, hogy töltőn van (gyári töltőt használok mindíg)
- elő az asszony samsung töltőjét nézzük azzal. Eredmény ugyan az.
- Telcsi kikapcs / bekapcs: eredmény ugyanaz.
- Telcsi kikapcs, aksi ki. 10 perc múlva vissza az aksi. Bekapcs, majd gyári töltőre rá. Na végre elkezdte szépen tölteni.Sajnos ezek alapján nem igazán tudom, hogy mi okozhatta a problémámat, de remélem nem valami hardwares gond.
Mivel nekem sikerült a T-nél egy független készüléket kifognom azóta folyamatosan motoszkál bennem a kérdés, hogy mi van akkor ha szervizbe kell küldeni a drágaságot. Vajon csere esetén is független készüléket fogok visszakapni?
[ Szerkesztve ]
DTek50, BlackBerry Z10, PlayBook 64 GB
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14 Pro 128 GB Silver, Kártyafüggetlen! Mint egy új!!! 86% Akku!
- IPhone 15 Pro max white gyári független 100% hibátlan 2025.10.17. Apple jótállás
- Oppo A17 /// Újszerű // ÁFÁS Számla + 1 Év Garancia
- Huawei P30 Pro // ÁFÁS Számla+Garancia //
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest