Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mano7678
csendes tag
Sziasztok,
ma kellemetlen meglepetésben részesített kedvenc Berrym. Este olyan 45% körül odatettem tölteni őfelségét, de reggelre (kb 8 óra töltési idő után) csak 62 % -ra töltött föl. Nem kicsit lepődtem meg a dolgon. Gyorsan ellenőriztem de mind a wifi mind a mobilnet kikapcsolva, szóval az nem meríthette töltés közben. (Bár jól belegondolva azért az csúnya lenne, hogy olyan ütembe merül a telcsi, hogy kevés lenne neki a folyamatos töltés.)
Elkezdtem tovább nézegetni a dolgokat:
- töltő kihúz / visszadug: töltés nuku de a telefon érzékeli, hogy töltőn van (gyári töltőt használok mindíg)
- elő az asszony samsung töltőjét nézzük azzal. Eredmény ugyan az.
- Telcsi kikapcs / bekapcs: eredmény ugyanaz.
- Telcsi kikapcs, aksi ki. 10 perc múlva vissza az aksi. Bekapcs, majd gyári töltőre rá. Na végre elkezdte szépen tölteni.Sajnos ezek alapján nem igazán tudom, hogy mi okozhatta a problémámat, de remélem nem valami hardwares gond.
Mivel nekem sikerült a T-nél egy független készüléket kifognom azóta folyamatosan motoszkál bennem a kérdés, hogy mi van akkor ha szervizbe kell küldeni a drágaságot. Vajon csere esetén is független készüléket fogok visszakapni?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A BlackBerry legújabb készülékén debütál a kor igényeinek megfelelő BlackBerry 10 operációs rendszer, mely ütősre sikerült.
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB NZXT H7 Elite GIGABYTE AORUS 850W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest