-
Mobilarena
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
toth_janika
őstag
válasz K e n y a #33653 üzenetére
Azért sztem egy kicsit ez sem fedi a valóságot...
Nekem ugyanaz a rendszer van a Z10-en, és ahogy írtad is, nekem is megy, bár nem "atom biztosan". Nekem 3 e-mail-t + 1 munkahelyit figyel és frissít. Ez azt jelenti, hogy minden nap este 8kor töltőre kell tennem a telefont, mert nem bír ki másfél napot. Emellett gőzöm sincs miért, de néha elkezd melegedni... Mivel a rendszergazda nem engedi, így csak azok a programok vannak telepítve, ami központilag kimegy rá, tehát az sem lehet, hogy androidos progikkal teleszemeteltem. Semmit nem csinálok vele, áll az asztalon és mikor megfogom érzem, hogy meleg.
Azért használom, mert céges telefon és "ingyen telefonnak ne nézd a hőfokát" De ennek ellenére nem vagyok elájulva tőle!
És hogy az Androidot "mókolni" kell, hogy "ne akadjon és működjön egyáltalán rendesen" ez nettó bullshit. Kezdve a legalapabb, legfosabb ZTE GrandX-től, Defy-on, Razr-on, Padfone-on át egészen az S6-ig semmit nem kellett mókolnom, hogy működjön. Ja hogy én nem szemeteltem ronggyá a telefont mindenféle programokkal... Mea culpa!
Egy kicsit kezd már elegem lenni abból, hogy dobálóznak itt a népek azzal, hogy "android így mókolni kell meg úgy mókolni kell", holott azt sem tudják mit mondanak... Mert, ha tudnák, akkor nem mondanának ilyen balfékségeket!Flickr - http://www.flickr.com/photos/toth_janos/
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest