Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Novics
senior tag
Kezdek egyre jobban kiábrándulni, pedig nagyon jó kis telefon, de a wifi-je mindig is vacak volt, harmatgyenge, és rendszeresen tiltja le a hálózatokat hálózati hibára panaszkodva, miközben minden más eszköz vígan csüng azon a hálózaton. Pár napja a Viber is meghalt. Nem használom amúgy sokat, de akkor is. Nem akart elindulni. Letörölni nem engedte, vagyis az ikonját az eltüntette, de az app store-ban úgy jelezte, hogy telepítve van. Na, mondom, akkor egye fene, legyalulom az egészet. Ugyanott tartok, ugyanúgy nem megy. Most már Endomondo sincsen rá, szóval...
Pedig én tényleg nagyon szeretem. A hibáival együtt is, de lassan kiábrándulok belőle teljesen. -
Novics
senior tag
válasz
s3nsitivity #1668 üzenetére
Bár én vodás vagyok - itt meg nem tudom, hogy hogy van/nincs BIS -, és nem is nyüstölöm agyon a telefont milliónyi app-pal, de a whatsapp, internyet simán megy rajta mobilneten is. BBM-et nem használom, mert nem tudtam rávenni senkit, hogy felrakja.
-
Novics
senior tag
-
Novics
senior tag
válasz
BOANerges #1614 üzenetére
Kicsit.
Gmailben nem tárolok telefonszamokat, így nem tudom, hogy mennyire jól működik a szinkronizalas, de nem hinném, hogy gondot okoz.
A droidos cuccok közül csak a vibert használom, azt is csak nem rég, és nem is sokat. Az uzenetkuldes az megy.
Volt még kérdés? Most is éppen a telefonról netezek. Én szeretem. Csak kár, hogy nem dual sim-es. Meg az ékezetes karaktereket macera elocsalni, viszont ha már egyszer megtanitottad neki a szót, akkor okosan javít. Szerethető kis telefon.Német amazonrol van az enyém, raktárba visszaküldött "selejtes" darab. Tavaly augusztusi vétel. 50 körül volt. Így a gari is más az enyémen.
10.3.2 van nekem. -
Novics
senior tag
válasz
Praetorianus #1587 üzenetére
Hát mert gondoltam ez is úgy működik, mint pc-n. De akkor ezek szerint mégsem. Ezért nem mondtam tutira.
-
Novics
senior tag
válasz
margithid #1585 üzenetére
Tippre azt a rendszert kell, hogy visszaállítsa, amiről a mentés készült.
Én is szenvedek ezzel a frissítéssel. Már szinte semmi nincsen a telefonon, de nem akarja. Még a navit szerintem leszedem, mert az nagy méretű, aztán meglátom. Ez tényleg nagyon bosszantó, és amatőr megoldás a BB részéről. -
Novics
senior tag
Hümmm... random újraindult a telefonom.
-
Novics
senior tag
válasz
Eugene Roe #1560 üzenetére
Én tavaly - pont egy éve - vettem a német Amazon Warehouse-ból. Beraktam a magyar sim-et és egyből magyarul dumált velem.
-
Novics
senior tag
válasz
torino1897 #1554 üzenetére
Szia!
Bocsi, már rég meg akartam nézni, csak elsőre nem értettem, hogy milyen telefon ikont kell keresni, aztán meg el is felejtettem. Most megtaláltam, és - bár ez neked nem lesz túl hasznos - de tényleg ott van.
A bal alsó sarokban lévő ikonra mész? Ha rámész a beállításokra ott, akkor miket látsz? Nekem a "Hívás hangja", "Tok", "Hangposta"... a 8. a saját szám megjelenítése.
10.3.1.1779-es szoftverrel. -
Novics
senior tag
No, mióta kijött az új oprendszer, már másodszor kellett újraindítanom, mert feloldashoz nem jelent meg a képes jelszó, csak az üres gyári háttér.
Azt pedig már csak megkérdezem, hogy miért van az, hogy ha becenevet is megadok, akkor az csak a szerkesztésnél látszik, a partneradatoknál nem. -
Novics
senior tag
Én azt rühellem a facséban, hogy nem tudom beállítani, hogy csak az üzenetekről küldjön értesítést. Jön minden vacakról, pedig aztán szinte mindenki le van tiltva, pár embertől fogadok csak el értesítést. Érlelődik a gondolat, hogy az egész fiókot törlöm a búsba, úgysem használom.
-
-
Novics
senior tag
Nekem a második van. A csíptetős nem jön be. (Régen volt, de akkor sem használtam.) A gond csak annyi, hogy ugye a telefon felső része kilátszik a tokból, azt nem védi semmi, de amúgy egy nagyon jó tok. Én szeretem.
ZavaBalazs Nekem is pár napja van csak mobilnetem, de semmi gond nem volt. A flottában nem volt adatforgalmam, most bekapcsoltam és egyből fel is cuppant, pedig semmit nem állítottam rajta. Tudom, hogy ezzel nem vagy előrébb.
T honlapján apn beállításokat megnézted?
szerk: Akkor jó.
-
Novics
senior tag
-
Novics
senior tag
Igen, végül is lehet, de csak egyesével lehet nyomogatni. Megnyomod, felvillan, arrébb megy, eltűnik. Megnyomod, felvillan, arrébb meg, eltűnik. Korábban ha rátenyereltem akkor azért folyamatosan mászott a szint. Mondjuk sokszor nem használom, de amikor kéne akkor bosszant. Az értekezlet mód viszont baba, hogy akkor el lehet kussoltatni. Úgyis minden ilyen esemény a naptáramban is benne van, nem kell kézzel némítani.
-
Novics
senior tag
válasz
margithid #1293 üzenetére
Legalább valakinek segíthettem.
Ez a 10.3 igazából tetszik, a kis ikonokat is megszoktam - meg is kedveltem a helytakarékosságuk miatt -, de ezzel a hangerőállítással nem bírok kibékülni. A profilok bevezetése óta képtelen vagyok csak úgy csengetési hangerőt változtatni. Eddig ha kimentem csak felnyomtam a hangerőt, és kész. Most meg menüzhetek.Korábban is furán, késéssel működött az állítás, de most hiába nyomom a hangerő gombokat, semmi.
-
Novics
senior tag
válasz
margithid #1287 üzenetére
Ezt ilyen formán nem használom, csak az automata javítást. Néha még itt gépen is ékezet nélkül írok, és várom, hogy kijavítsa a gép.
Fel is van töltve gyárilag, meg te magad is adhatsz hozzá. Egész gyorsan tanul. PL nálam a "meg meg"-et már simán javítja "meg még"-re. De pl azt is lehet, hogy a robikozidodekaéder helyett csak azt írod be, hogy robiko és ő beírja a többit.
-
Novics
senior tag
válasz
DuDieHUN #1283 üzenetére
Felháborodni nem háborodtam fel, de elég nehéz úgy tömegeket átcsábítani, ha az "alap" dolgok nem mennek. Persze valakinek a Candy Crash is lehet létszükséglet, de egy piacvezető (?) kommunikációs app nem léte elég nagy baklövés szerintem. Nem vagyok Vérpistike, van facse, whatsapp, navi - navfree -, endomondo, ennyi. Eddig egy jó flottában is voltam, nem érdekeltek a percdíjak de melóhely váltás miatt ki kellett lépni, most már érzékenyebben érint, jó lenne az netes hívás lehetősége úgyis szinte mindig wifin lógok. Egyszerűbb nekem feltenni egy appot, mint minden barátomat meggyőzni, hogy használja a bbm-et.
-
Novics
senior tag
-
Novics
senior tag
Én átaludtam a frissítést, de lejött gond nélkül. Reggel még ébresztett is!
Ezt az új skint még szoknom kell. Ha már belepiszkáltak abba, hogy hány ikon lehet egy képernyőn, akkor igazán megcsinálhatták volna, hogy én magam tudjam elhelyezni őket. Zavar, ha nem szimmetrikus.Tudom, hogy ez monkos, de akkor is.
-
Novics
senior tag
Nálam néha a HUB fagy be, amikor rácuppanok wifire, és jön egyszerre egy csomó értesítés. Néha a Whatsapp felső értesítő sora dermed rá a képernyőre. Eddig ezekkel találkoztam. Core alkalmazás közben nem volt gond vele.
A facés üzenetek néha nálam is pár karakter után megszakad, de elég ritkán használom, nagy merítésem nincsen.
Autós navit nem használok, de a navfree nekem teljesen elég. Még nem volt vele gondom. Bár ezt is elég keveset használom. -
Novics
senior tag
-
Novics
senior tag
válasz
sherlock82 #1110 üzenetére
A Whatsapp megy faszásan a Viber állítólag a hamarosan megérkező - leakben már elérhető - 10.3-astól fog menni rendesen.
-
Novics
senior tag
Nekem már sikerült ledobnom járólapra jó 1 méterről, és nem lett baja. Akkor csak balekoskodtam vele, amúgy meg tokban van végig.
Fagyás nálam eddig nem volt. Mostanában párszor mintha kicsit többet gondolkozott volna, de ez még bőven nem az akadás szintje. 2 restartra volt eddig szükség. Egyszer a frissítés akadt meg, és pörgött körbe-körbe, egyszer meg a bb link telepítő szövege ragadt a képernyőn. Alatta szépen ment a rendszer, csak a szöveg majdnem az egész képet kitakarta.
Teljesen meg vagyok vele elégedve. Ja üzemidő, nálam - 2g-n telefon, wifin net - 3 napot is kibír ha muszáj, de 2-t minden gond nélkül. -
Novics
senior tag
válasz
lezerpiramis #954 üzenetére
Mint az álom. Állandóan azt nyüstölöm.
-
Novics
senior tag
A tokban van egy mágnes, amit érzékel a telefon. Ha becsúsztatod a tokba, akkor lezárja saját magát/megszakítja a hívást. Ha kiveszed, akkor old/felveszi. Ezeket lehet állítani. Én pl nem vetetem fel vele, mert kifene tudja, hogy ki keres.
Nem céges telefon, így megtehetem, hogy nem veszem fel valakinek.
-
Novics
senior tag
válasz
lezerpiramis #937 üzenetére
Én több szundit is nyomok.
Korábban már kerestem olyan ébresztőt, ami tud mp3-at lejátszani, ugyanis már évek óta Edvard Grieg Reggeli hangulatára ébredek, és ehhez ragaszkodok. De még semmi értelmeset nem találtam, így kénytelen vagyok telefonra kelni. Abból meg egy is elég.
-
Novics
senior tag
-
Novics
senior tag
Most, hogy mondod a billzetet tényleg - ez fel sem tűnt - viszont néha azért meresztenem kell a szememet kint. Bár ez lehet a tükröződés miatt... Na most majd jól megfigyelem.
Viszont már másodszor alszok el. Zsinórban. Nem halasztok, hanem kilövöm az ébresztőt, amikor kómásan tapogatózok. Hogy is vannak ezek? Hogyan tudok halasztani? Csak a bökéssel? Ez volt jó a Nokiában, hogy ott le kellett csak fordítani, nem nyomkodni kellett. -
Novics
senior tag
válasz
szildavid90 #893 üzenetére
Mostanában sokat chatelek rajta, bár azért nem 2-3 órát, de semmi beragadást nem tapasztaltam még. Kopp-kopp-kopp.
Állítja a fényerőt? Mert az enyém szerintem nem. Azt nem csak a Z tudja? -
Novics
senior tag
válasz
margithid #886 üzenetére
Üzemidőben jó. Nálam 2-3 napot simán bír. Igaz én nem piszkálom állandóan. Wifin lógok, mobilnet nincsen, eleve 2G-re vagyok csak cuppanva, telefonálásra bőven elég. Ja, böngészni nem nagyon szoktam neten, inkább whatsapp, néha mél, facse.
Gépelés... eleve qwerty-s telefonról váltottam, csak egy rövid ideig használtam egy Szifon 3G-t. Azon nem volt különösebb bajom a billzettel, de azért a fizikai jobb. Én jobban szeretem.
-
Novics
senior tag
Szerintem azért ilyen kihalt ez a topic, mert mindenki elégedettséggel használja.
Nálam hibája még nem jött elő. Illetve, egyszer az appok frissítése beragadt, és nem lehetett sehogyan kilőni. Folyamatosan pörgött a háttérben, zabálta az aksit, de egy restart megoldotta. Azóta is az volt az egyetlen újraindításom. 1,5 hónapja van meg, és megy mint az álom. Pedig egyszer már sikerült is tok nélkül leejtenem.
Negatívum talán, hogy a ledet csak fizetős app-pal lehet érdemben kihasználni. A rendszer viszont nagyon kézre áll, és logikus. Nagyon gyorsan bele lehet tanulni. A Nokia E72-n gyorsabban lehetett a spec magyar karaktereket elérni, de a - nem tudom a funkció nevét - a szövegbevitelnél nagyon gyorsan tanul a rendszer, és elég ékezet nélkül beírni másodszor már, és javítja az ékezetesre. Zseniális! -
Novics
senior tag
válasz
missmonroe #851 üzenetére
El is kerekedett a szemem, amikor a buszmegállóban egy csajnál láttam egyet. Főleg itt "faluhelyen" fura. Igaz, amikor még korábban mentem megtapogatni a helyi T-be, akkor is valami BB-t - és úgy rémlik, pont a Q5-öt - magyarázott az egyik eladó. Mondjuk az meglepett, hogy volt Q5 meg Q10 is kirakva, de csak makett, azt meg hiába nyomkodtam.
Az SD/SIM foglalat ajtajának minőségére szoktak panaszkodni, de én nem nyitogatom, semmi bajom vele. -
Novics
senior tag
Azt még én sem.
Bár írták, hogy pofon egyszerű, de jelen állapotban is meg vagyok elégedve a telefonnal, nem érzek késztetést, hogy bizergáljam.
Mondjuk egy BeBuzz reinstall kellett neki, mert a leveleket nem akarta kijelezni csak a whatsapp meg a telefon értesítés ment, de azóta az is működik. -
Novics
senior tag
-
Novics
senior tag
Nem, nem ír ki semmilyen hibát, csak pörög a forog, és ahol felsorolja, hogy éppen mit töltök/telepítek, hogy telepítés függőben. És hiába tapogatok bármire is, nem csinál semmit, csak a bal sarokban lévő bezárás - meg a gesztusok - működnek. Fontolgatok egy újraindítást. Ez lenne az első. Eddig minden pöpecül ment. Imádom.
Ha itthon nem jön ki, akkor nem lesz. Ez az autoloaderes cucc egy kicsit olyan, mint droidon a főzött romok telepítgetése. Pont nem hiányzik. Ha jön jó, ha nem, akkor nem. Nekem így is tökéletesen megfelel a telefon.
-
Novics
senior tag
Én is tegnap kaptam meg az enyémet.
Kezdésnek rögtön azzal szembesültem, hogy bizony rosszul emlékeztem, és nem kitörhetős sim-em van, így ma lesz egy köröm, hogy micro simet vágassak.
E72-ről jövök, a billzetet szokni kell, máshol vannak a spec karakterek számok, itt csak 3 sor van, ott 4, és nem is szigetes. Régóta symbianos voltam, most szoknom kell a rendszert, de tetszik. Ezért is vettem meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A kanadaiak QWERTY billentyűzetes újdonsága gyakorlatilag ugyanazt tudja, mint a Q10, csak sokkal olcsóbb. És emiatt nagyon plasztik.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- eBay
- iPhone topik
- Micro Four Thirds
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Dark Souls sorozat
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest