Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android szakmai topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
torino1897
csendes tag
Sziasztok!
Pár napja a bárkit hívok senkinek nem jelzi ki a számomat hanem rejtett számként tüntet fel pedig eddig jó volt és kijelezte most meg nem pedig nem állítottam semmit. Utánna kerestem neten hogy lehet beállítani hogy kijelezze a számomat ezt találtam: Kattints a telefon ikonra.
A kijelzo felso élétol húzd lefele az ujjad.
Válaszd a Beállítások lehetoséget.
Válaszd a Saját szám megjelenítése lehetoséget.Ez mind nagyon jó de nekem nincs ojan hogy "saját szám megjelenítése" menü pont pedig többször is kerestem újraindítás után is próbáltam hátha de nem. Valakinek van erre valami ötlete? 10.2-es OS van rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kanadaiak QWERTY billentyűzetes újdonsága gyakorlatilag ugyanazt tudja, mint a Q10, csak sokkal olcsóbb. És emiatt nagyon plasztik.
- REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 dokkoló
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest