- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz margithid #1800 üzenetére
már darabokban van a Q5 az akkut volt a legnehezebb kibányászni...remélem nem károsodott, a külső védő csomagoláson lett egy ici-pici lyuk, a levelgőt kipréseltem belőle és befoltoztam... most addig pihen még az alkatrész megjön, időnként rámérek hogy nem merül-e le... ha nem tartja a töltést akkor az akkut is cserélnem kell
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
megjött a 2000 forintos fehér előlap kijelzővel és érintővel és tökéletesen működik
-
margithid
veterán
válasz #97246720 #1805 üzenetére
Ja igen, mintha már írtad is volna. Hát gratula, ennyi pénzért ajándék ez a telefon!
Sajnos a hibamentes használtárak is nagyon alacsonyan vannak, lehet el se fogom adni, ha valamikor elcserélem.
Amúgy msot parkolópályán van a telefoncsere nálam, semmi értelmét nem látom cserélni, teljesen jól elvagyok Q5-tel. -
törölt tag
válasz margithid #1806 üzenetére
annyira nincs lent a Q5 ára, 20-30 ezer között megy használtan, de én előbb bízom egy blackberry-re személyes adataim védelmét mint egy droidra vagy ios-ra...a droidnak gyenge a titkosítási szintje, az ios-é megfelelő lenne de nincs benne a hardveres titkosítás csak szoftveres, a bb viszont hardveresen titkosít ami lényegesen erősebb....
-
törölt tag
ha valakinek esetleg szüksége lenne rá itt van 1800 forintért érintő és lcd
beszerelése nagyon egyszerű nem kell több ezer forintot a szervizben ott hagyni! és kb. 5 perc alatt megvan a csere! nekem 1.5 hét alatt megjött! -
St3ven
addikt
Na, mégiscsak be kell szereznem egy tokot, hogy az asztalon legalább ne porosodjon a BB-m. A lehető legegyszerűbb bebújtatós-kihúzós megoldás érdekelne. Ha magammal viszem, akkor tok nélkül tenném zsebre.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
totron
addikt
Esszvéessz emiatt felesleges tokot venni, én pont a zsebben hordások alkalmával alkalmazom a tokot, egyébként meg nem rakom kemény felületre a hátlapi karcok miatt. Külső tenyéréllel-kézfejjel le lehet simítani az aktuális port, beltéri használatra viszont nagy macera lenne a tok: mi van, ha rá akarsz nézni értesítések után vizslatva vagy hangjelzést hallasz, nem elég rányomni, feloldani a kijelzőt egy csusszanattal, még szenvedheted is ki a tokból. De te tudod.
Függő Q5 van 15-ért is, a Q10-ek meg bosszantóan közel jöttek árban a Q5-ökhöz. Mellé 16-ért van Z10 is. -
Novics
senior tag
Kezdek egyre jobban kiábrándulni, pedig nagyon jó kis telefon, de a wifi-je mindig is vacak volt, harmatgyenge, és rendszeresen tiltja le a hálózatokat hálózati hibára panaszkodva, miközben minden más eszköz vígan csüng azon a hálózaton. Pár napja a Viber is meghalt. Nem használom amúgy sokat, de akkor is. Nem akart elindulni. Letörölni nem engedte, vagyis az ikonját az eltüntette, de az app store-ban úgy jelezte, hogy telepítve van. Na, mondom, akkor egye fene, legyalulom az egészet. Ugyanott tartok, ugyanúgy nem megy. Most már Endomondo sincsen rá, szóval...
Pedig én tényleg nagyon szeretem. A hibáival együtt is, de lassan kiábrándulok belőle teljesen.A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.
-
St3ven
addikt
Meg tudná nekem nézni valaki a gyári töltőn szereplő kimeneti (output) Volt- és Amperértéket?
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
agyarka
aktív tag
A töltést a telefon szabályozza, a "töltő" valójában csak egy tápegység. (normális esetben stabilizált).
Én a biztonság kedvéért először minden tápot lemérek, ami 5,2V os azt már nem használom.
A Li akkukat gazdaságosan 1C vel érdemes tölteni, de akkor kisebb lesz a kapacitása, ezért nekem még a kb. 0,3 C (Z30-nál, értelemszerűen a kisebbeknek több)töltés is sok. Gondolom ezt tartották megfelelő kompromisszumnak.[ Szerkesztve ]
-
l.sebestyen
senior tag
Érdekes infó lehet, hozzájutottam elég jó áron (7500ft) egy q5 höz, amit telekomosnak árultak, illetve, mint hiba fel volt tüntetve, hogy nem lehet frissíteni. ami a lényeg a telekom kártyafüggetlenül adta annak idején, (nem tudom hogy mind ilyen e, vagy csak nekem volt szerencsém) a frissítésről annyit, simán frissítettem, ami lehet hiba volt mert még a 10.2.1 rendszer volt rajt...
-
margithid
veterán
válasz l.sebestyen #1819 üzenetére
7500ért? Az igen, hihetetlen hova esik már az ára.
Én 17000ért szeretném eladni, de nem nagyon kapkodnak eddig utána. Ha nem viszik ennyiért, akkor marad a fiókban, ilyen kevés pénzért nem adom el! -
Csirkejozsi
tag
Sziasztok!
Már több, mint két éve használom a Q5-öt, és végül is elégedett vagyok vele, de lassan szeretném lecserélni. Eddig Windows Phone-os jelöltem van. Van aki Windows Phone-ra váltott esetleg, vagy Windows Phone-ról tért át Blackberry-re? Tudnátok írni tapasztalatot? Előre is köszönöm! -
totron
addikt
válasz Csirkejozsi #1821 üzenetére
Melyikre váltanád? Amiket nézegettem használt árukban 1 súlycsoporton belül, akár android, akár wp, szinte mind szarabb volt minőségre vagy tudásra vagy mindkettőre.
-
l.sebestyen
senior tag
válasz margithid #1820 üzenetére
Igazából szerintem szerencsém volt, a csaj akitől vettem (postán küldte neten vettem) azt mondta nem tudja frissíteni, mondtam neki csináljon bizt. Adat törlést mielőtt küldi, hát ez se jött neki össze, de pl bb id nem is volt neki regisztrálva, szerintem nem tudta mit árul, és nem használta a telefon adottságait
-
Csirkejozsi
tag
Igazából főleg a rendszer érdekelne. A Blackberry-nél megszoktam, hogy elég sok beállítási lehetőséget ad a felhasználó kezébe, és elég jól finomhangolható minden. Nem feltétlenül egy súlycsoporton belül keresgélek. Az Android nekem nem igazán jön be.
Köszönöm a választ! -
zombinyul
addikt
válasz Csirkejozsi #1824 üzenetére
Nekem van több Lumiám is. A 800-as még egy borzasztóan jó telefon a mai napig (pedig szörnyű allapotba van), de újabb Win telefont nagyon nem tudok ajánlani. Amit az MS töketlenkedik a platformmal, az szánalmas. Nem is lesz több Lumia, elég mostohán kezelik a mobilos ágazatot (HW és SW szinten is). Alkalmazás szinte nulla... Évekig fanatikus WP-s voltam, ha még az én rudim is tele lett, gondolhatod.
És akkor arról még nem is beszéltünk, hogy maga a telefon is instabil, szoftveresen megbízhatatlan...
Pedig a 735 egy szörnyen jó telefon lehetne.Vegyél inkább iPhone-t, egy teljesen más világ. Minden téren ezerszer különb.
Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
Csirkejozsi
tag
válasz zombinyul #1825 üzenetére
Köszönöm a választ. Hát ez nem túl meggyőző. Egèsz konkrétan egy Lumia 930-at néztem.
Az iPhone nekem személy szerint nagyon macerásnak tűnik. iPadot használtam évekig, de nagyon nem jött be, az a sok vesződés az iTunes-szal. Még zenét sem lehet rá iTunes nélkül varázsolni. De asszem ez már kissé kezd offtopic lenni. -
zombinyul
addikt
válasz Csirkejozsi #1826 üzenetére
Igen, az iTunes pont egy olyan dolog, ami nélkül marha jól elvoltam én is. Viszont maga a rendszer, és a telefon annyira jó, hogy ennyi kompromisszum belefér.
A 930-bak típushibája is rengeteg van, nagyon szervizigényes telefon. Azt azért se ajánlom, mondom ezt úgy, hogy sokáig hatalmas álmom volt.
-
margithid
veterán
Az mitől van, hogy az aksi időt nem jól írja ki a Q5-öm? Aksiidővel semmi ghond nincs, de múltkor is kb 50%-ot mutatott pedig 3 napja nem volt töltve és kikapcsolt.
-
margithid
veterán
Szerintetek 20k reális ár egy Q5-ért, összes gyári tartozékával?
-
margithid
veterán
válasz l.sebestyen #1833 üzenetére
Mindegy, hírdetem lesz rá vevő lesz, nem, akkor fiókban fog pihenni.
Úgyse veszek még most új telót... -
margithid
veterán
válasz l.sebestyen #1835 üzenetére
Kiderül.
Fáj a szívem eladni, de az alkalmazások hiánya miatt sajnos váltanom kell.
Csak éppen nem tudom mire, redmi 3 pro-t mókolni kell, ahhoz nincs kedvem, nexus 5x-ben keveslem a Ramot és az aksit...
Persze az ár is lényeges, őszi új nexusok biztos csillagászati árban lesznek sajnos... -
l.sebestyen
senior tag
válasz margithid #1836 üzenetére
Én is csak az alkalmazás hiányok miatt váltottam, és nem a fingos appokra gondolok, most úgymond tartalék telefonnak van itthon q5, mert maga a bb10 tetszett, tetszik, de amikre volt app, mára az is kopik ki folyamatosan a worldből
Android nálam kizárva, wp. nem tetszik, így maradt a szifon,[ Szerkesztve ]
-
margithid
veterán
válasz l.sebestyen #1837 üzenetére
Iphone nekem is jó lenne, de aranyárban van. 5C például 80k még mindig.
És ugye az azért már nem a legújabb hardver. Nexus 5X olcsóbban kb ugyanazt tudja.
Az biztos, hogy androidos BB-t nem veszek -
margithid
veterán
válasz zombinyul #1839 üzenetére
Új árról beszélek, 5S 95k alatt nincs, ami azért vicc...
Nekem iphone sajnos nem játszik, eszméletlenül tartja az árát.
Lehet nexus 5X lesz ebből az ősszel, jön rá az android N és még jövő szeptemberben is kap egy főverzió frissítést, szóval 2 évre lehet tervezni vele. 2 GB Ram meg csak elég lesz... -
totron
addikt
Mely appok nélkül nem tudtok élni?
[ Szerkesztve ]
-
zombinyul
addikt
válasz margithid #1840 üzenetére
Ja, hogy újonnan. Így jogos, elnézést.
A 2 giga ram még egy darabig elég. Bár ha hosszútávra tervezel, Nexus ide, vagy oda, egy olyan világban, ahol 4 meg 6 giga ramos dögök vannak, 2 gigával szvsz nem lesz sokáig használható a cucc (ugyebár egy olyan OS-ről beszélünk, ahol nem optimalizációval, hanem erővel, hardverrel oldanak meg mindent).
-
-
l.sebestyen
senior tag
Endomondo volt kb 3 éve a z10 re meg is vettem, azóta màr eltűnt az worlből, runtastic is volt, időközben az is eltűnt, most gondolom szét leszek szedve, hogy tegyem fel az apk-t, de nem én vagyok az ember akinek minden dologra kell egy plussz app, (bár azért tartunk okos telefont) sokmindent megoldottam a böngészőből, nem fogom fényezni egy bb topicba más platform szoftver kínálatát, mert nem lenne helyèn való, de amíg az ember cső látással tekint a saját telefonja saját app kínálatára addig nem is sejti, hogy nem csak mennyiségben, de minőségben is azért nem kis különbségek vannak más rendszeren. Mondom ezt úgy, hogy OS6 al kezdtem bb-izni.
-
Öcsielvtárs
aktív tag
Sziasztok, nem létszükséglet, de nosztalgiából kipróbálnám: fel lehet tenni valahogy q5-re a Pokemon Go-t?
ThinkPad
-
A 2. Vesztes
senior tag
Sziasztok!
Használ közületek valaki vibert?
Köszi, Vuff!
Samsung S23 Ultra + iPad Pro
-
margithid
veterán
Megbolondult a Q5-öm...
Nem lehet bekapcsolni, se képernyőn keresztül se bekapcsológombbal, ha réteszem töltőre, bakpacsol akijelző, és a feoldási képenyő jelenik meg, aksi 100%-on.
Számítógéphez csatlakoztatom felismeri. -
Csirkejozsi
tag
válasz A 2. Vesztes #1846 üzenetére
Szia!
Igen, én használok. Mi érdekelne?
-
totron
addikt
Érdekes módon az akksikímélő mód nem használja ezt, de talán kipróbálta már valaki és meg tudta figyelni, érdemben segített-e valamennyit a készenléti időn: a képernyő gesztussal való feloldhatóságának kikapcsolása (alulról felfelé) amiről beszélek, én most átálltam gombos felélesztésre, így mégsem kell feszültség alatt tartani a kijelzőt állandóan.
-
Öcsielvtárs
aktív tag
-
stevenso
újonc
Sziasztok!
Van itt pár darab BB Q5 eladó (4db).
Kb. 2 évesek, céges telcsik voltak, T-mobile függő.
Mondjatok rá árat.by: sTv
-
zombinyul
addikt
válasz l.sebestyen #1853 üzenetére
Januárban adtam el az enyémet 17 vagy 18 ezerért, gyári függetlenül, 2 hónaposan (amiből 1 hónapot volt használva). Természetesen karcmentesen, majdnem 1 év cseregaranciával.
Biztos, hogy egy 2 évesen, garancia nélkül érnek ennyit?[ Szerkesztve ]
-
Moonwolf
senior tag
Sziasztok!
Megérné még így 2016 vége felé ilyen telót venni?
Most újonnan 30 az ára, esetleg ennyiért van picivel jobb androidos vagy windowsos készülék?[ Szerkesztve ]
=Privát üzenetre illik válaszolni!= \...Az élet értelme nem a létezés, hanem a létezés által megtett út...\
-
l.sebestyen
senior tag
válasz Moonwolf #1855 üzenetére
Ha androidos telefon is szerepel a lehetséges telefonok listáján, akkor nem biztos hogy a bb a te telefonod, mert lehet csalódás lesz. Az app kínálat meg se közelíti az androidos telefonoket, amit mondanak, hogy futtatja az android programokat csak részben igaz
De eredeti kérdésedre a válasz, szerintem 30at már nem ér újonnan sem, annyiért már van használt z30 pl.[ Szerkesztve ]
-
Csirkejozsi
tag
válasz l.sebestyen #1856 üzenetére
Én még most is imádom. Próbáltam már leváltani, de visszatértem, mert a billentyűzet, és a megbízható, ergonomikus rendszer nagyon hiányzott. A nagy tepsik nem az én világom. Szerintem megérheti, ha elsősorban arra használnád, amire szerintem egy telefon való, tehát kapcsolattartásra. Viber, Skype, Messenger, ... egyelőre mind pótolható Androidos változatokkal, úgyhogy nekem nem hiányzik semmi. Mondjuk újonnan már én sem költenék rá, mert a fejlesztés már eléggé leállt erre az OS-re. Nagy kár érte. :/ De amíg működik, addig nem szeretnék váltani, mert nem nagyon látok jó alternatívát, pedig rengeteget kerestem.
-
l.sebestyen
senior tag
válasz Csirkejozsi #1857 üzenetére
Én is szeretem a BB-t 8 éve kb. 5 hónap megszakítással csak BB telefont használok, de egy új felhasználónak aki mondjuk elolvas egy tesztet amiben azt írják, hogy futtat android programokat, az esetek túlnyomó részében csalódás, és elkezdi fikázni a BB-t.
-
ebcsont42
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Tapasztalt már valaki olyat, hogy a telefonhívás be van állítva rezgőre és/vagy hangra, de ehhez képest híváskor csak a kijelzőn jelzi a hívást?
-
m.j.a.
csendes tag
Sziasztok!
A problémám a következő :
Egyszer csak a figyelmeztetett a telefon hogy memória megtelt mozgassak át néhány fájlt a mediakartyara. Megnézem készülékfigyelésben és látom hogy a rendszer elfoglal 3,52Gb-t. Mit tudok tenni ilyenkor?
A rendszert nem tudtam már frissíteni egy ideje. Mikor nem volt rajt semmi alkalmazás, akkor is leállt 98% körül. Jelenleg a 10.3.1.1779 fut rajt.
Mitől lett rajt vajon ilyen kevés hely, és miért foglal a rendszer hirtelen ekkora helyet? -
pit stop
addikt
Biztos egyszerű a válasz, de valahogy nem találom...:
Hub-ba hogy lehet bevarázsolni híváslistát ha valahogy kivarázsolódott onnan?
Köszi[ Szerkesztve ]
Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
Ceftriaxone
aktív tag
Sziasztok!
Ha valakinek volt / van Q10 és Q5 is, a Q5 hangminősége telefonálás közben milyen? Mennyire szépen hallható?
Vagy a Q10 jobb?[ Szerkesztve ]
"Vassal formálják a vasat, az egyik ember formálja a másikat" (Példabeszédek könyve)
-
St3ven
addikt
válasz Ceftriaxone #1867 üzenetére
Nem volt rá panaszom, HD hang is rendben volt. Q10-et nem használtam.
-
BrianDK
tag
Sziasztok! Máig volt egy Q5-öm, amit angolhonból hozattam be. Független volt, ez egészen biztos, hiszen én kipróbáltam. Mielőtt az új tulaj elvitte, nyomtam rajta egy gyári adatok visszaállítását. Új SIM kártya be, és kiírta az új tulajnak, hogy helyezzen be egy szolgáltató által engedélyezett kártyát, vagy csatlakozzon WIFI hálózatra. Nyugtassatok meg, hogy ez csak a Blackberry ID (létrehozás/bejelentkezés) miatt van. Köszi előre is!
iPhone 7, Redmi Note 9
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest