Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
margithid
veterán
Megbolondult a Q5-öm...
Nem lehet bekapcsolni, se képernyőn keresztül se bekapcsológombbal, ha réteszem töltőre, bakpacsol akijelző, és a feoldási képenyő jelenik meg, aksi 100%-on.
Számítógéphez csatlakoztatom felismeri. -
-
margithid
veterán
válasz
zombinyul #1839 üzenetére
Új árról beszélek, 5S 95k alatt nincs, ami azért vicc...
Nekem iphone sajnos nem játszik, eszméletlenül tartja az árát.
Lehet nexus 5X lesz ebből az ősszel, jön rá az android N és még jövő szeptemberben is kap egy főverzió frissítést, szóval 2 évre lehet tervezni vele. 2 GB Ram meg csak elég lesz... -
margithid
veterán
válasz
l.sebestyen #1837 üzenetére
Iphone nekem is jó lenne, de aranyárban van. 5C például 80k még mindig.
És ugye az azért már nem a legújabb hardver. Nexus 5X olcsóbban kb ugyanazt tudja.
Az biztos, hogy androidos BB-t nem veszek -
margithid
veterán
válasz
l.sebestyen #1835 üzenetére
Kiderül.
Fáj a szívem eladni, de az alkalmazások hiánya miatt sajnos váltanom kell.
Csak éppen nem tudom mire, redmi 3 pro-t mókolni kell, ahhoz nincs kedvem, nexus 5x-ben keveslem a Ramot és az aksit...
Persze az ár is lényeges, őszi új nexusok biztos csillagászati árban lesznek sajnos... -
margithid
veterán
válasz
l.sebestyen #1833 üzenetére
Mindegy, hírdetem lesz rá vevő lesz, nem, akkor fiókban fog pihenni.
Úgyse veszek még most új telót... -
margithid
veterán
Szerintetek 20k reális ár egy Q5-ért, összes gyári tartozékával?
-
margithid
veterán
Az mitől van, hogy az aksi időt nem jól írja ki a Q5-öm? Aksiidővel semmi ghond nincs, de múltkor is kb 50%-ot mutatott pedig 3 napja nem volt töltve és kikapcsolt.
-
margithid
veterán
válasz
l.sebestyen #1819 üzenetére
7500ért? Az igen, hihetetlen hova esik már az ára.
Én 17000ért szeretném eladni, de nem nagyon kapkodnak eddig utána. Ha nem viszik ennyiért, akkor marad a fiókban, ilyen kevés pénzért nem adom el! -
margithid
veterán
válasz
#97246720 #1805 üzenetére
Ja igen, mintha már írtad is volna. Hát gratula, ennyi pénzért ajándék ez a telefon!
Sajnos a hibamentes használtárak is nagyon alacsonyan vannak, lehet el se fogom adni, ha valamikor elcserélem.
Amúgy msot parkolópályán van a telefoncsere nálam, semmi értelmét nem látom cserélni, teljesen jól elvagyok Q5-tel. -
margithid
veterán
válasz
#97246720 #1797 üzenetére
Betört kijelzővel vetted? Mennyibe volt igy? És mennyi volt a kijelző hozzá?
Ha jól lesz és müködni fog, akkor sok örömöd leled benne, nekem lassan 2 éve van meg, és ilyen hibátlan telefonom még nem volt!
Félek is, hogy majd mire váltok időre, mert nem sok alternatívát látok most...
BB szerintem megy a levesbe, nem fognak mobilt gyártani, windows egyenlőre zuhanórepülés, szeritnem az is marad, apple túlárazott nekem, marad majd valami nexus... -
margithid
veterán
válasz
l.sebestyen #1781 üzenetére
Jó csak annyira nem is használom. kis teleofn volt meg nagyon kevés net.
De nem panaszkodom, félreértés ne essék! Ilyen hibamentes telefonom még nem volt! -
margithid
veterán
Sajnos nekem is kis használattal 2 napnál nem bírja tovább.
Hiába, régi proci, lassan 2 éve használom, aksi se lesz jobb.
Ettől függetlenül még használni fogom, amig lehet, vagy amig nem találok valami jó ajánlatot abdroidos telefonok közül! másnem egy külső akkumlátor és probléma solved -
margithid
veterán
Ma egy érdekes dolgot tapasztaltam:
Azt próbálgattam éppen, hogy 10 nyitott böngészőfülnél vajon újratölti-e az oldalakat a gyári böngésző, nagy megelégedésemre nem.
Ezután kilőttem a böngészőt, és azután újraindult a rendszer
Ilyet tapasztalt valaki már? -
margithid
veterán
Márciusra igérték a szoftverfrissítést is, ebből vajon mi lesz? Április, május?
Ezután is várható még egy és utána szerintem befejezik az OS10 támogatását, ti, hogy látjátok? -
margithid
veterán
válasz
Praetorianus #1666 üzenetére
Mondjuk ez se mostanában lesz még!
Meg ugye ott van amazon meg snap is alkalmazásokra. -
margithid
veterán
Hát igen, ennyit kb.
Az enyém másfél éves, szeritnem ha nem lesz nagy baj akkor még ennyi ideig használom, aztán meg már annyira olcsó lesz hogy el se fogom adni, megtartom tartaléktelefonnak, független is, jó is
Tényleg, ha mondjuk a BB csődbe megy, akkor mi lesz a szolgáltatásokkal, gondolok itt a BB worldre, a HUB-ra, ezeket ugye nem kis pénz fentartani.
Symbiant például lehet még ma is használni, sok-sok évvel azután, hogy kukázva lett az oprendszer? -
margithid
veterán
Márciusban jön az operációs rendszer frissítés. Lehet tudni már valamit róla, hogy milyen újítások lesznek benne?
Szerintetek mi lesz az operációs rendszer sorsa? Az szerintem már borítékolható, hogy a priv megbukott, és idén leállnak a telefonok gyártásával, de akkor az OS10-et hova, kinek, minek fogják tovább fejleszteni?
Ha fogják egyáltalán...?
Sajnálnám ha nem lenne több OS10-es telefon, valahogy valamilyen formában liszenszelhetővé kellene tenni. -
margithid
veterán
válasz
Öcsielvtárs #1606 üzenetére
Ezt nem tudom sajnos. Nekem Q5 két napig elmegy simán, igaz nem is vagyok hard user.
Állítólag Z3 is nagyon jó üzemidővel rendelkezik! -
margithid
veterán
válasz
Öcsielvtárs #1604 üzenetére
Neked kell eldönteni, mi a fontosabb, a fizikai bill vagy a nagy kijelző?
Levelezésnél talán fizikai bill elönyösebb, neteznésnél viszont a nagyobb képernyő.
Ja igen, Z3ben csak 1.5 GB Ram van és nincs 4g. -
margithid
veterán
válasz
torino1897 #1596 üzenetére
Mindenkinek ajánlom az új rendszert, az a kevés bug is megszünt ami volt. Engem mondjuk annyira nem zavart a hívásnál meglévő rezgő bug, de azért jobb ha nincs ilyesmi.
Egyetlen dolog ami nem jó továbbra sem, az az androidos opera böngésző, az újak nem mennek, de szerencsére az régi opera mini gond nélkül, igy aki spórolni szeretne az adatmennyiséggel használhatja azt is.
Remélem egyszer azért az új opera is jó lesz majd. -
margithid
veterán
válasz
torino1897 #1594 üzenetére
Nem tapasztaltam ilyesmit.
-
margithid
veterán
válasz
torino1897 #1592 üzenetére
Ma hívásnál nem volt a rezgés bug! Már ezért megérte feltenni, ajánlom!
Ja és megy a neutron player is snapból, plusz egy jó pont. Már megvettem androidon anno, igy nem kell kétszer megvenni
Szerintem mindenképpen érdemes feltenni. -
margithid
veterán
Na nagy nehezen felment, remélem a rezgés bug eltünt hívásnál
Ezek után kiváncsian várom a 10.4-et -
margithid
veterán
Ha csinálok most egy biztonsági mentést, legyaluloma rendszert, úgy próbálo memg frissíteni, és visszaállítom a bizonsági mentést, akkor melyik verzió lesz fent? a 10.3.1 vagy a 10.3.2?
-
margithid
veterán
válasz
Praetorianus #1579 üzenetére
Érdekes azért, hogy kiad a bb egy frissítést amit nem lehet telepíteni...
Egyáltalán minek adja ki OTA-n ha szüz telefonra se lehet felrakni? -
margithid
veterán
válasz
Praetorianus #1577 üzenetére
Hm, akkor inkább nem erőltetem...
Viszont, hogy bb linkkel se lehet frissíteni az azért rédekes -
margithid
veterán
válasz
Praetorianus #1575 üzenetére
Autoloader vagy zacsi? Ezekről írj már részletesebben légyszi
-
margithid
veterán
Új szoftververzió jelent meg, de tárhelyhiány miatt mindig leáll a telepítés. Nem tudok már mit törölni egyszerűen...
Számítógépről se tudom frissíteni, ott is hibát ír ki.
Valakinek sikerült frissíteni? -
margithid
veterán
Nem lehet csatlakozni a frissítési kiszolgálóhoz - Ezt az üzenetet kapom szoftverfrissítéskor.
10.3.1.1779 van a telefonomon.
Várható még új frissítés a készülékhez amúgy? 10.4 például? -
margithid
veterán
Új frissítés mikorra várható ami javítja a rezgés bugot?
-
margithid
veterán
Opera mini másnál elindul?
Nálam sajnos nem...
Esetleg valami jó alternatíva amivel lehet adatot spórolni? -
margithid
veterán
válasz
Csirkejozsi #1533 üzenetére
Viber nálad ki van lőve, vagy háttérben hagyod futni?
-
margithid
veterán
Vibernek háttérben futni kell, hogy online legyek?
-
margithid
veterán
Szerintem a külsőn kivül nem szól semmi se a Q5 ellen, egyébként a külső is teljesen jó, vállalható.
Nexus S-em volt anno, ami egy csúcskészülék volt, de nem éreztem azt a nagy különbséget a két készülék között.
Plusz ugye ott van a pozitívum a Q10hez képest, jobb kijelző, jobb bill. -
margithid
veterán
Letöltöttem az ingyenes igo-t, de nekem sajnos nem indul el
-
margithid
veterán
Én is onnan vettem, ma jött meg, reggel doulingoztam, nem volt gond, de amit tegnap tapasztaltam az nagyon nem tetszett. Ilyen fél éve alatt 10.2-vel nem történt.
Remélem blackberry nem lép arra az útra mint google, hogy egy-egy frissítés rosszabb mint az előző.
Nem tudom, ohgy Q10-zel vagy Classic-kal van-e ilyen gond,de ha nincs az elég gáz, mivel szinte hajszálra megegyeznek hardveresen ezek a telefonok. (jó, Q5-nek alacsonyabb az órajele, de kb ennyi) -
margithid
veterán
Sajnos ma elég rossz dologba szaladtam bele. Rendesen lassult, darabos volt a rendszer, néha nem is reagált semmire, snap-os duolingo-t futattam.
Remélem jön majd valami frissítés, mert ez most nem tetszett...
Újraindítottam, azóta jó. -
margithid
veterán
Én partneronál láttam 46k-ért. Ajándék! Én még 10-zel drágábban vettem, de annyit is megért
Ahogy nézem lassan-lassan classic is bemegy majd 100k alá, szeritnem jövő ilyenkor annyi lesz mint most a Q10.
Mondjuk én arra nem cserélném le, mert nem akkora az előrelépés, hogy megérje, ha már csere akkor passport majd valamikor. Mondjuk ott meg félek a mérettől, de a nagy kijelző is jó lenne, plusz a jó nagy aksi is -
margithid
veterán
10.3
Ennek vannak gyermekbetegségei, szerintem pár héten belül jön majd egy javítócsomag.
Egyébként nagyon jól használható kis telefon ez, 50k-ért ajándék!
Androidos alkalmazások is szépen mennek, napi 1 órát doulingozok, neutron player, opera mini és eredmények is gond nélkül futnak
Egyébként Q10 is elgondolkodtató lenne, most 60k partneronál. Nagyobb tárhely, hdmi ami mellette szól, rosszabb kijelző ami ellene. Ja és egyes vélemények alapján a Q5 billentyüzete is jobb
Az biztos, hogy annyi baj nem lesz vele mint egy akármilyen androidossal. Nekem ez fontos volt a választásnál!
Anno feltelepítettem a snapot és kész, ennyi volt a mókolás, újraindítva is csak akkor van ha jön rá szoftverfrissítés. -
margithid
veterán
Szerintetek a billentyűzet mennyire lesz tartós Q5-ön. Esetleg van olyan aki hosszú éveket használt alsóbb kategóriás BB-t és gond volt a billentyűzettel?
Csak, mert doulingot elég sokat nyomom. De gondolom mivel bb-nek a bill elsődleges, odafigyelhettek a minőségre, tartósságra.
Egyébként én megelégedéssel használom 10.3-at, ezek a hibák amik vannak, például a felvétel utáni rezgés, semmik ahhoz képest amik androidon vannak! Tapasztalatból mondom. -
margithid
veterán
Kiváncsi leszek, hogy mikor jön majd következő frissítés. Szerintem blackberrynél is tisztában vannak vele, hogy nem jó munkát végeztek. Szerintem 1-2 hónap és itt lesz a javítócsomag, ami után mindenki megelégedéssel fogja használni a bb-jét.
-
margithid
veterán
Nekem teljesen jó ez a méret, bízom benne, hogy sebesség és akadásügyileg se lesz vele gond az idő előrehaladtával.
Ha jövőre esetleg bezuhan a passport ára 70k körülre, akkor meggondolom, hogy lecseréljem-e -
margithid
veterán
Nekem a pm szolgáltatások még mindig 7%-ot harapnak ki az akuból. Vajon miért?
-
margithid
veterán
Sziasztok!
Elég fura dolog történt, farmerban fociztam, a telefon a zsebemben volt és rengeteg fura dolgot müvelt...
40 percig hívta az egyenleginfót, midnenbe bele lehet nagyítani, még a menübe is, ezt egyébként még msot is csinálja, bekapcsolom a telefont is felnagyitva van minden, 4X3 ikont lehet látni, mi a franc ez?
Ez mellett be volt kapcsolva az nfc, bluetotth meg k itudja még mi. Nem tudom elképzelni, hogy ennyi midnen bekapcsolódott a zsebemben. Valakinél előfordult már ilyesmi?
A nagyítást hol lehet visszaállítani?
Köszi -
margithid
veterán
Hol kell bekapcsolni a szóajánlást? Elég sokat használom a billentyűzetet, mennyire kell félni tőle, hogy beadja a kulcsot?
-
margithid
veterán
Nekem az új opera böngésző nem megy...
A régi opera mini szerencsére igen.
Teamviewer is jó most már! -
margithid
veterán
Teamviewer még most se megy 10.3mal.
-
margithid
veterán
Merülésben eddig kb olyan mint 10.2, de nagy örömömre megy végre androidos neutron player is!
-
margithid
veterán
Érdekes a 10.3.
Az ikonokat nem lehet úgy elrendezni mint 10.2nél, egy sorban 4 legyen, ne öt. -
margithid
veterán
Bizony, én is olcsón vettem, 56k-ért, de most már majdnem 10k-val olcsóbb, best buy, nem kérdés
Anyaghasználat ami gyenge, de akinek használati eszköz a telefon, azt ez nem érdekli
Kijelző is jobb, ami azért nem semmi szerintem, elvégre azt bámulja az ember vagy mi a a fene
A billentyűzetről is nem egy helyen olvastam, hogy jobb, többek között a szigetes elrendezésnek is, jobban elkülönülnek, de ebben nincs tapasztalatom. De talán egy bb-nél a billentyűzetet nem szúrják el -
margithid
veterán
Billentyűzet sokak szerint még jobb mint a Q10-ben! Nekem semmiféle problémám nincs vele, nagyon jól használható, igaz ez az első querty mobilom, igy nincs is összehasonlítási alapom.
Üzemidő felhasználásfüggő, mobilnettel, ha ritkán használom akkor 2-3 nap, ha egész nap gyötröm akkor is megvan 1 nap. Végig olvastam rajta 4 órás vonatutat plussz még nap közben ezt azt, de kibírta egész nap!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A kanadaiak QWERTY billentyűzetes újdonsága gyakorlatilag ugyanazt tudja, mint a Q10, csak sokkal olcsóbb. És emiatt nagyon plasztik.
- Építő/felújító topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- eBay
- iPhone topik
- Micro Four Thirds
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Dark Souls sorozat
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- HyperX Cloud Alpha 2 Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest