Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
St3ven
addikt
válasz
Ceftriaxone #1867 üzenetére
Nem volt rá panaszom, HD hang is rendben volt. Q10-et nem használtam.
-
St3ven
addikt
válasz
Ceftriaxone #1749 üzenetére
Fél siker: lezárt képernyőnél a numerikus karaktereket (is) tartalmazó valamelyik billentyű lenyomásával is felébreszthető a kijelző.
-
St3ven
addikt
válasz
Ceftriaxone #1752 üzenetére
Ettől féltem, nekem 10.2 van fent.
-
St3ven
addikt
válasz
Ceftriaxone #1749 üzenetére
Nekem nincs ilyen menüpont.
Pedig minden gondomat megoldanák ezek a gyorsbillentyűk.
-
St3ven
addikt
válasz
Ceftriaxone #1745 üzenetére
Dehogynem! Ezt hol lehet beállítani?
-
BOANerges
tag
válasz
Ceftriaxone #1682 üzenetére
Köszönöm az együttérzést!
Ma jött a futár érte, remélem hamar visszahozzák megjavítva/cserélve.
De nálam logikai bukfencet jelent az, hogy hol jó az a 4 billentyű, hol nem jó (mint a mesében). Volt, hogy 1 újraindítás után sem volt jó, még a PIN -t sem tudtam beütni, de a 2. újraindítás megjavította, kb. 10 percre.
Ha hardveres hiba lenne, akkor vagy jó, vagy nem jó szerintem. Csak 4 billentyű legyen egyszerre kontakt hibás random szerűen, ez nem fér a logikámba.
Ha meg szoftos hiba lenne, akkor meg miért nincs ilyen hibája még másik 1.000 embernek, aki ugyanúgy felfrissítette a telót a legutóbbi (kb. 1 hete (?) esedékes) szoftverre?...Kíváncsi leszek ha visszakapom a régi/új készüléket...
-
Öcsielvtárs
aktív tag
válasz
Ceftriaxone #1671 üzenetére
Hello, nekem tökéletes a navigáció, a BBW-ről töltöttem le a navfree progit, ingyenes viszont csak angolul tud, bár engem ez nem nagyon zavar. Azt nem tudom milyen műholdak alapján navigál, de nekem pontos. A kijelző milyen? Ha kisebbről váltottál jó, ha nagyobbról, akkor is, csak kisebb... többet kell esetleg görgetni, de meglepően jól olvasható-használható darab. (én naponta többször is olvasok rajta, pl. nso, vagy index honlapot, mondjuk nekem elsődleges volt, hogy ne legyen egy telefon péklapát méretű, december hónapban le akarta cserélni a munkalyem Leap-re, de nem adtam...)
-
zombinyul
addikt
válasz
Ceftriaxone #1638 üzenetére
Szívesen!
Praetorianus: félreértesz. Úgy értem egy kis böngészés. Nálam mindig minden telefon non-stop csüng a neten. Illetve hazudok, a Q5-ösömön pont nincs beállítva, egyszerűen nincs rá időm. Hajnal fél 3-kor kelek, indulás dolgozni, este fél 10-re esek haza zombiként, nem fér bele. Majd beállíttatom, mert a csomagom tartalmaz internetet, ne heverjen parlagon.
-
zombinyul
addikt
válasz
Ceftriaxone #1636 üzenetére
Szia!
A képek minőségével en elégedett vagyok, bár nem sokat használom a kameráját. Alap dolgok megörökítésére tökéletes.
A rendszer (már) smoothabb, mint az előző SLT-100-as Z10-emnél
Napi sok óra hívással, SMS-sel, kis nettel hajnal fél 3-tól este fél10-ig 60% fölött marad az akksi. 2 napot röhögve bír, még ha egy kis netet beiktatsz, akkor is. Brutálisan jól bírja az akksija.
Összességében én nagyon szeretem, borzasztóan jó konstrukció, örülök hogy megvettem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A kanadaiak QWERTY billentyűzetes újdonsága gyakorlatilag ugyanazt tudja, mint a Q10, csak sokkal olcsóbb. És emiatt nagyon plasztik.
- eBay
- iPhone topik
- Micro Four Thirds
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Dark Souls sorozat
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Már 25 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés.Gamer szék noblechairs EPIC Mercedes-AMG Petronas
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest