Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zombinyul
addikt
válasz
l.sebestyen #1853 üzenetére
Januárban adtam el az enyémet 17 vagy 18 ezerért, gyári függetlenül, 2 hónaposan (amiből 1 hónapot volt használva). Természetesen karcmentesen, majdnem 1 év cseregaranciával.
Biztos, hogy egy 2 évesen, garancia nélkül érnek ennyit? -
zombinyul
addikt
válasz
margithid #1840 üzenetére
Ja, hogy újonnan. Így jogos, elnézést.
A 2 giga ram még egy darabig elég. Bár ha hosszútávra tervezel, Nexus ide, vagy oda, egy olyan világban, ahol 4 meg 6 giga ramos dögök vannak, 2 gigával szvsz nem lesz sokáig használható a cucc (ugyebár egy olyan OS-ről beszélünk, ahol nem optimalizációval, hanem erővel, hardverrel oldanak meg mindent).
-
zombinyul
addikt
válasz
Csirkejozsi #1826 üzenetére
Igen, az iTunes pont egy olyan dolog, ami nélkül marha jól elvoltam én is.
Viszont maga a rendszer, és a telefon annyira jó, hogy ennyi kompromisszum belefér.
A 930-bak típushibája is rengeteg van, nagyon szervizigényes telefon. Azt azért se ajánlom, mondom ezt úgy, hogy sokáig hatalmas álmom volt.
-
zombinyul
addikt
válasz
Csirkejozsi #1824 üzenetére
Nekem van több Lumiám is. A 800-as még egy borzasztóan jó telefon a mai napig (pedig szörnyű allapotba van), de újabb Win telefont nagyon nem tudok ajánlani. Amit az MS töketlenkedik a platformmal, az szánalmas. Nem is lesz több Lumia, elég mostohán kezelik a mobilos ágazatot (HW és SW szinten is). Alkalmazás szinte nulla... Évekig fanatikus WP-s voltam, ha még az én rudim is tele lett, gondolhatod.
És akkor arról még nem is beszéltünk, hogy maga a telefon is instabil, szoftveresen megbízhatatlan...
Pedig a 735 egy szörnyen jó telefon lehetne.Vegyél inkább iPhone-t, egy teljesen más világ. Minden téren ezerszer különb.
-
zombinyul
addikt
válasz
Praetorianus #1737 üzenetére
Nekem Linkkel egyáltalán nem sikerült, OTA-n jött össze sokadig próbálkozásra.
-
-
zombinyul
addikt
Egy egyszerű kérdés Urak!
Mennyit ér kb. egy másfél hónapos (egy hónapot használt), gyári független, gyönyörű állapotú Q5? Töltő, doboz, szilikon tok van hozzá. Megválok tőle, de nem tudom mennyit érhet kb., bár bevallom férfiasan nem is néztem nagyon utána.
-
-
zombinyul
addikt
Egy az egybe ugyanez ment nálam is, csak az enyém 100%-nál panaszkodott végzetes hibára. Aztán letöröltem a Facebook appot, töröltem a frissítést telefonon belül, nekiálltam újra (nem Linkkel, hanem telefonon belül), és sikerült. Nem is értettem... De a lényeg hogy sikerült.
Én a mobilnettel nem tudok azóta se zöld ágra vergődni, bár nem is töröm magam. Már telefonálásra is alig használom a BB-t, nem is hordom magammal mindig. Így a net sem érdekel...
-
zombinyul
addikt
válasz
Ceftriaxone #1638 üzenetére
Szívesen!
Praetorianus: félreértesz. Úgy értem egy kis böngészés. Nálam mindig minden telefon non-stop csüng a neten. Illetve hazudok, a Q5-ösömön pont nincs beállítva, egyszerűen nincs rá időm. Hajnal fél 3-kor kelek, indulás dolgozni, este fél 10-re esek haza zombiként, nem fér bele. Majd beállíttatom, mert a csomagom tartalmaz internetet, ne heverjen parlagon.
-
zombinyul
addikt
válasz
Ceftriaxone #1636 üzenetére
Szia!
A képek minőségével en elégedett vagyok, bár nem sokat használom a kameráját. Alap dolgok megörökítésére tökéletes.
A rendszer (már) smoothabb, mint az előző SLT-100-as Z10-emnél
Napi sok óra hívással, SMS-sel, kis nettel hajnal fél 3-tól este fél10-ig 60% fölött marad az akksi. 2 napot röhögve bír, még ha egy kis netet beiktatsz, akkor is. Brutálisan jól bírja az akksija.
Összességében én nagyon szeretem, borzasztóan jó konstrukció, örülök hogy megvettem.
-
zombinyul
addikt
Ha egy Facebook Messenger van ra ingyen (rengeteg alkalmazast megvettem eletem soran, nem szoktam egyiket se feketen megszerezni, de azert egy Messengerert had ne fizessek mar...). Mas nem nsgyon erdekel.
A netem meg mindig nem jo. Remelem az elobb leirt telefonszamon tudnak segiteni, mert ezen barmit irhatok barhova, nem mukodik...
-
zombinyul
addikt
Koszonom, hivom is!
Ez az Amazonos alkalmazasbolt hogy mukodik egyebkent? Itt nagyobb a kinalat mint a BB sajat alkalmazasboltjaban? Erdemes beregisztralni?
Nincs tul sok BB-s tapasztalatom, a Z10-et se hasznaltam ezelott sokaig. Szoval bocsi a hulye kerdesekert.
A valaszt pedig Neked is koszonom! -
zombinyul
addikt
Koszonom valaszod!
Hiaba irok be barmit is az APN-hez, majd megyek a mebtesre, mindig visszaallitja alapertelmezettre, igy netem tovabbra sincs.
A BIS-t viszont akkor bekapcsoltatom, bar a Q5 csak masodtelefon, alig-alig netezek rajta (a G4-emen van majdnem 6 giga netem, meg a tabletomon 10+100), ennyi penzert csak maga a BIS is jo, hat meg ennyi nettel... Ha meggyogyultam elszaladok egy T-hez. Ezt szemelyesen lehet intezni csak, vagy ugyfelszolgalaton is (bar a Telekom ugyfelszolgalatatol mentsen meg a joisten)?
Jol latom, hogy hagyomanyos Facebook Messengerbol tenyleg csak fizetos van? Azt mondjuk szivesebben hasznalnam a BB-n mar a billentyuzet vegett, ott a nagy kijelzo se letdontossagu.
-
zombinyul
addikt
Sziasztok!
Par napja vagyok Q5 tulaj, egy Z10-et valtott a kicsike.
Volna par kerdesem, amire halas lennek ha kapnek szajbaragos valaszt.Az egyik, hogy miert kell BIS vagy BES egy nem ceges Q5-hoz a T-nel, valamint mi a menete? Mert addig eljutottam hogy T-nel kell.
A masik, hogy valamiert nem megy a kicsiken a mobilnet. Nem akkora gaz, mert szinte mindig van WIFI, de csak most vettem eszre. Azt tudom hogy Z10-nel is varialtunk valamit, csak azt nem hogy mit.Barhogy allitgatom, irkalom be APN-nel hogy "internet", nem valtozik semmi.
Egyebkent borzasztoan tetszik a telefon, bar G4 mellett / Z10 utan bantoan muanyag, a sim / micro SD takaro meg recseg-ropog-nyekereg allandoan. Az akksija viszont brutalis, a billentyuzetet imadom, csak nehez megszokni.
Neha kicsit lassucska (komplexebb oldalaknal scrollozas kozbe eleg szaggatos), de mar nagyon megszerettem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A kanadaiak QWERTY billentyűzetes újdonsága gyakorlatilag ugyanazt tudja, mint a Q10, csak sokkal olcsóbb. És emiatt nagyon plasztik.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- eBay
- iPhone topik
- Micro Four Thirds
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Dark Souls sorozat
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S24 8/128GB, Kártyafüggetlen, Újszerű állapot, Garanciával!
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest