Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
margithid
veterán
Én is onnan vettem, ma jött meg, reggel doulingoztam, nem volt gond, de amit tegnap tapasztaltam az nagyon nem tetszett. Ilyen fél éve alatt 10.2-vel nem történt.
Remélem blackberry nem lép arra az útra mint google, hogy egy-egy frissítés rosszabb mint az előző.
Nem tudom, ohgy Q10-zel vagy Classic-kal van-e ilyen gond,de ha nincs az elég gáz, mivel szinte hajszálra megegyeznek hardveresen ezek a telefonok. (jó, Q5-nek alacsonyabb az órajele, de kb ennyi) -
margithid
veterán
Sajnos ma elég rossz dologba szaladtam bele. Rendesen lassult, darabos volt a rendszer, néha nem is reagált semmire, snap-os duolingo-t futattam.
Remélem jön majd valami frissítés, mert ez most nem tetszett...
Újraindítottam, azóta jó. -
ripla
addikt
válasz
margithid #1393 üzenetére
ránéztem erre a supergsm oldalra, undorító a mentalitásuk. elkérnek azért +5000 forintot, hogy gyári csomagban kapd meg a mobilt. ha erre nem tartasz igényt, akkor 5000-el olcsóbb, de akkor kibontják a gyári csomagot, és csak a töltőt kapod meg hozzá.
na, ezektől se rendelek, az már biztos. -
margithid
veterán
Én partneronál láttam 46k-ért. Ajándék! Én még 10-zel drágábban vettem, de annyit is megért
Ahogy nézem lassan-lassan classic is bemegy majd 100k alá, szeritnem jövő ilyenkor annyi lesz mint most a Q10.
Mondjuk én arra nem cserélném le, mert nem akkora az előrelépés, hogy megérje, ha már csere akkor passport majd valamikor. Mondjuk ott meg félek a mérettől, de a nagy kijelző is jó lenne, plusz a jó nagy aksi is -
válasz
margithid #1390 üzenetére
Nem egészen fogalmaztam pontosan.
Olcsó és jó mobilok között a régi Curve-hez képest a Q5 billentyű luxus minőségű! Éles és pontos tapintású, ráadásul a Red elképesztően néz ki mindehez.
Ne feledjük, hogy a Klassziknak ott van a szuper toolbeltje - igazi csemege funkciókkal, már persze a BB10 fronton.
A két mobil két kategória - de a Q5 az "olcsó kategória" ab-so-lut luxusa!Az lenne a nagy dobása a cégnek szerintem keleten, ha a Klasszik plasztik verzió kijönne Q5-höz hasonlóan.
-
válasz
margithid #1385 üzenetére
A Klasszik kell a fenének, ha az embernek gondjai vannak. Örülnék, ha elmenne. (Mellesleg talán a legjobb BB10 telefonom - igy fogom sajnálni nagyon..)
De ha nem megy el, akkor a Qnak kell mennie.Mellesleg tényleg igen jó a bill! Haveromnak is volt ilyen, és most volt nála a Red. Azt mondta, hogy annyira klassz még most is!
-
válasz
sasa134 #1380 üzenetére
Köszi, ez az első megoldás lesz. A második jó lenne akkor, ha más további progik kellenének neki, de úgy beszéltük, hogy másra nincs szükség.
Köszi a segítséget, azon gondolkozok hogy ez annyira egyszerű, hogy ha kiguglizom az apk linkjét, akkor én nem is kellek hozzá, csak letölti, felteszi és megy. -
margithid
veterán
10.3
Ennek vannak gyermekbetegségei, szerintem pár héten belül jön majd egy javítócsomag.
Egyébként nagyon jól használható kis telefon ez, 50k-ért ajándék!
Androidos alkalmazások is szépen mennek, napi 1 órát doulingozok, neutron player, opera mini és eredmények is gond nélkül futnak
Egyébként Q10 is elgondolkodtató lenne, most 60k partneronál. Nagyobb tárhely, hdmi ami mellette szól, rosszabb kijelző ami ellene. Ja és egyes vélemények alapján a Q5 billentyüzete is jobb
Az biztos, hogy annyi baj nem lesz vele mint egy akármilyen androidossal. Nekem ez fontos volt a választásnál!
Anno feltelepítettem a snapot és kész, ennyi volt a mókolás, újraindítva is csak akkor van ha jön rá szoftverfrissítés. -
ripla
addikt
üdv urak.
apumat próbálom fűzni, hogy vegyen egy q5-öt magának, kezd tönkremenni az ezeréves nokia 6310-ese .
szóval a kérdésem a következő.
vannak-e ennek a mobilnak gyermekbetegségei?
nekem a z10-emen a 10.2 rendszerrel voltak idegesítő és rendszeres bugok ("kamera használatban van", virtuális billentyű nem jött elő, sd kártyát nem volt hajlandó olvasni, stb.). ezek viszont a 10.3-al mind eltűntek.
és akkor ebből kifolyólag a következő kérdés. a q5-nél melyik a legutolsó rendszer, 10.2 vagy 10.3? -
sasa134
addikt
A legrövidebb: keresel guglival egy viber.apk file-t (az maga az app, telepítés előtt) . Felmàsoljàtok a telefonra (usb-vel vagy vezeték nélkül is lehet, bárhova a telefonra). Utána telefonon filekezelő, megkeresed a file-t, hosszan rànyomsz, felajánlja a telepítést. Ennyi. Ja, a 'Beállítások /Alkalmazáskezelő / alkalmazások telepítése ' menüben engedélyezd a ' más forrásból származó..'
opciót.Hosszabb : gugli, leszeded a Sachesi nevű kis programot. Szintén gugli: leszeded a Snap nevű alkalmazás boltot(egy snap.bar file). Telefon Pc-re dug (eredeti usb kábellel), BlackBerry link elindul, ha nincs telepítve, telepítsd, BlackBerry oldalán fentvan. Szóval elindul, telepíti az illesztőcuccokat. Csukjuk ezután be! Sachesi elindit. Remélhetőleg látja a telefont. Sachesi arra való, hogy .bar file-okat tudjunk telepiteni (na jó még csomó más dolgot is tud, most az nem kell.) install fülre klikk, és ide simán egérrel húzzuk be a korábban letöltött Snap.bar file-t. Ezzel a Snap nevű droidos app store települt a telefonra, ahonnan a Viber direkt telepíthető.
-
Segítséget szeretnék kérni!
Egy barátom most vett Q5-öt, és egy Viber kellene a telefonjára.
Aránylag pár lépésben, úgy le tudnátok írni, hogy hogyan tegyem fel neki, hogy én is megértsem?
10.3 van rajta.
-
margithid
veterán
Szerintetek a billentyűzet mennyire lesz tartós Q5-ön. Esetleg van olyan aki hosszú éveket használt alsóbb kategóriás BB-t és gond volt a billentyűzettel?
Csak, mert doulingot elég sokat nyomom. De gondolom mivel bb-nek a bill elsődleges, odafigyelhettek a minőségre, tartósságra.
Egyébként én megelégedéssel használom 10.3-at, ezek a hibák amik vannak, például a felvétel utáni rezgés, semmik ahhoz képest amik androidon vannak! Tapasztalatból mondom. -
kb 2-3 hónap mire le tudom tesztelni ezt az új csoda firmwaret. addig sajnos csak mobilnet van. azzal pedig nem árt spórolni. kisebb csodát várnék tőle annak ellenére is, hogy olvastam pár panaszt rá.
nem sokszor fordult még elő, de nem szeretem, ha az asszony jön a kezében a telefonjával, hogy csináljak vele valamit, mert épp valami nem frankó -
szori
tag
Már bocs, de a 40 ezres telefont ne hasonlítsuk már a 200 ezreshez. A 2 éves konstrukciót a legújabb csúcskészülékhez. Mintha egy 5 éves VW Golfot hasonlítanál össze egy zsír új fullextrás Passattal.
Egyébként ma már 50-60 ezerért is elég jó mobilokat lehet kapni még a robotos szoftverrel is.
-
kutga
félisten
-
válasz
margithid #1360 üzenetére
Aaa, asszony tiltakozik, de én már tudom,hogy nem fog 1 évet kihuzni nála a q5. Megy vissza androidra!! Apple szóba sem jöhet! S6 nagyon szimpi, de lehet megvarjuk a z4-et, ha egyáltalán kibirja addig ez.... A héten extrém merülést produkált az akku. Azóta megjavult, de a szoftver egyszerű mint a bot. Ilyen ide nekünk nem kell.
Ezt alegutóbbi frissítést meg rakja fel az öreg ördög! -
Orgi
addikt
-
margithid
veterán
Kiváncsi leszek, hogy mikor jön majd következő frissítés. Szerintem blackberrynél is tisztában vannak vele, hogy nem jó munkát végeztek. Szerintem 1-2 hónap és itt lesz a javítócsomag, ami után mindenki megelégedéssel fogja használni a bb-jét.
-
Novics
senior tag
No, mióta kijött az új oprendszer, már másodszor kellett újraindítanom, mert feloldashoz nem jelent meg a képes jelszó, csak az üres gyári háttér.
Azt pedig már csak megkérdezem, hogy miért van az, hogy ha becenevet is megadok, akkor az csak a szerkesztésnél látszik, a partneradatoknál nem. -
margithid
veterán
Nekem teljesen jó ez a méret, bízom benne, hogy sebesség és akadásügyileg se lesz vele gond az idő előrehaladtával.
Ha jövőre esetleg bezuhan a passport ára 70k körülre, akkor meggondolom, hogy lecseréljem-e -
Igen aktív BBM használattal hogy fogja bírni a Q5? Szerintetek?
-
Novics
senior tag
Én azt rühellem a facséban, hogy nem tudom beállítani, hogy csak az üzenetekről küldjön értesítést. Jön minden vacakról, pedig aztán szinte mindenki le van tiltva, pár embertől fogadok csak el értesítést. Érlelődik a gondolat, hogy az egész fiókot törlöm a búsba, úgysem használom.
-
yamaha162
tag
Sziasztok. Valaki segítene Google play áruház feltelepiteseben? Youtube-on van egy videó azt próbáltam vegigcsinalni de megakadtam. Leszedtem a 3 apk filet. Fel telepítettem őket. Bejelentkeztem a play áruházban és ott kiirta h nincs kapcsolat. Aztán beleptem a Google fiokomba ahogy mutatta a videó de nekem azt írta ki hogy : ön fiokjanal nem érhető el.
Itt a videó ami alapján csinaltam:https://www.youtube.com/watch?v=NAUj54MKDno -
margithid
veterán
Nekem a pm szolgáltatások még mindig 7%-ot harapnak ki az akuból. Vajon miért?
-
kutga
félisten
Megvan mi okozza a rejtélyes képernyő feléledést. Az autó indításgátló mágnesét érzékeli amikor kiveszem a zsebemből.
MOD
SsPL711
Annak mi annyira nem örülünk. -
m.j.a.
csendes tag
Kérdés :
Más tudja használni az otp smartbank appot? Nekem a smartbank logón túl nem megy. -
SsPL711
őstag
Nekem át kellett műteni benne a mágnest, mert nem csinált semmit.
Letettem a telefont és elkezdtem mozgatni rajta a tokot, így derült ki, hogy működne ez, ha jó helyen lenne a mágnes.
De, lehet, hogy a később készült tokokban már máshol van a mágnes, vagy csak én fogtam ki egy hibás szériából egy példányt. -
-
SsPL711
őstag
válasz
ZavaBalazs #1311 üzenetére
APN: internet vagy internet.telekom(4G-hez)
-
Novics
senior tag
Nekem a második van. A csíptetős nem jön be. (Régen volt, de akkor sem használtam.) A gond csak annyi, hogy ugye a telefon felső része kilátszik a tokból, azt nem védi semmi, de amúgy egy nagyon jó tok. Én szeretem.
ZavaBalazs Nekem is pár napja van csak mobilnetem, de semmi gond nem volt. A flottában nem volt adatforgalmam, most bekapcsoltam és egyből fel is cuppant, pedig semmit nem állítottam rajta. Tudom, hogy ezzel nem vagy előrébb.
T honlapján apn beállításokat megnézted?
szerk: Akkor jó.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
ZavaBalazs #1310 üzenetére
megoldódott!
-
ZavaBalazs
őstag
üdv!
adott egy Q5, most vettünk rá T-nél mobilnetet, viszont nem akar működni, idézem: "az apn adatait nem lehet ellenőrizni, ..."
na most én életemben először van BB a kezemben, szóval lehet valami kimaradt...de ilyenkor mit csinálok? -
kutga
félisten
válasz
margithid #1302 üzenetére
Én is kikapcsoltam ott mindent.
A Beállítások-Kijelzőnél a készülék felébresztése elhúzással is ki van kapcsolva? Nálam csak a bekapcs gombra aktiválódik a képernyő. Valami rejtélyes okból azonban én is találkoztam már olyannal hogy a zsebemben önállósította magát a telefon.
Állíts be képernyőzárat is, valami rövid késleltetéssel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A kanadaiak QWERTY billentyűzetes újdonsága gyakorlatilag ugyanazt tudja, mint a Q10, csak sokkal olcsóbb. És emiatt nagyon plasztik.
- Építő/felújító topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- eBay
- iPhone topik
- Micro Four Thirds
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Dark Souls sorozat
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P15 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest