Új hozzászólás Aktív témák
-
agyarka
aktív tag
Nagyjából 1 tank benzin ára egy ilyen több évre szóló eszköz beszerzésénél nem mérvadó.
Az más lapra tartozik, hogy van egy lélektani határ arra, hogy ki mennyit hajlandó költeni bizonyos termékcsoportra. A határt vki összegszerűen határozza meg, vki a megkereséséhez szükséges munkaidőhöz viszonyít.Vajon a Priv drágább mint annak idején egy Nokia 6110? Valószínűleg nem, csak ma már a jövedelmünk jóval kisebb részét vagyunk hajlandóak ilyenre költeni.
-
agyarka
aktív tag
Egy nem túl öreg Suzuki értékvesztése több mint a drágább mobikoké. Ehhez képest a használt mobilok akár 100% os árkülönbözete sem nagy összeg. Ezért mondtam, hogy az ár a legkisebb érv a Z30 mellett.
Sajnos autóból is sokan vesznek olyat amit jó műszaki színvonalon fenntartani nem tudnak, mobillal ugyanez van, csak nagyságrendekkel kisebb ráfordítással. Ez azonban más lapra tartozik.
-
agyarka
aktív tag
-
-
malor
aktív tag
Pár napja váltottam BB-ről és a Hub miatt én is aggódtam előtte. Gondtalan élet van nélküle is. Üzleti felhasználási szokások alapján választottam. Sokkal könnyebb minden szempontból dolgoznom az új telefonon, mint a Z10-en volt. A Priv is egy sok szempontból kihagyott ziccer, mert az android ma már sokkal többre képes ennél, mint ahogy a BB azt implementálta az első mohikánban.
-
agyarka
aktív tag
Az utolsó mondatodért kár volt, ugyanis egy kifutott készülék használtpiaci áráról beszélsz. A szifon új korában nagyságrendileg BB árban volt és van akárcsak a droidos zászlóshajók.
A korábbi BB esetén az elavult hardver ellenére az OS10 kompenzálta a felárat, de az app hiány miatt egyeseknek csak kompromisszumokkal. A Priv a nagyközönségnek csak egy droidos csúcskészülék billenyűzettel. Aki BBOS hez van szokva érthetően csalódott (gyakran a billentyüzetében is), a droidosok meg ennél erősebb hw hez szoktak a csúcson, és hiányolják belőle a biometrikus parasztvakítást is. A készülék sw biztonságáról nincs pontos információ de a jogosultságok kezelésében egyértelműen visszalépésnek tűnik egyenlőre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged