- Milyen okostelefont vegyek?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
kristof83 #595 üzenetére
azért ne örülj annyira, mert az 1,8giga azt jelenit hogy dugig volt hibával egy biztonságosnak meghirdetett készülék... tehát annyira még sem biztonságos mint az behíresztelték, ez az 1,8giga nagyjából befedi azt a tényt hogy teljesen újraépíthették a rendszert majd egy frissítés keretében újra kiküldték...sajnos a bb-nek nem kimondott erőssége az android, ezt a bb10-es rendszernél is bebizonyították az android runtime elhanyagolásával, a priv-nél meg trehányak voltak a fejlesztők....
egy android aosp rendszer 350mega nyersen...tehát lehet gondolkodni hogy az az 1,8giga mit tartalmazott valójában!
-
törölt tag
én szerintem meg van miért sikerült kicsit magas árazásra a Priv... itt ez szép bemutató videó
amikor a kamerát mutatja be, érdemes rákeresni a kamera lencse gyártójára... nem akartam hinni a szememnek... de ti se fogtok... szerintem a kamera nem volt olcsó bele...
-
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Praetorianus #576 üzenetére
le is fogják húzni, belátható időn belül
-
törölt tag
válasz
Praetorianus #574 üzenetére
nem azért, de ennyi pénzért messze jobb felsőkategóriás telót kapni ami többet is tud! sajnos a gyártó messze túlárazta a készüléket és ebbe nagyon belebukott...ezzel a tudással max. 100-150 az ami reális lenne, de 300at semmi képpen sem ér, a BB egyediségét a BB OS10 adta, szerintem a Priv kevésbé lett biztonságos mint a korábbi QNX rendszerű modellek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged