- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco X6 Pro - ötös alá
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pastika
aktív tag
-
Pastika
aktív tag
válasz
#97246720 #577 üzenetére
Valószínűleg a HW részleg igen... Bár ott van még elvileg két új droidos "csoda" az évre egy full touch és egy hibrid touch. De lemerem fogadni, hogy itt sikerül majd elb....ni vagy az árazást vagy a hw-t. Nem hiszem el hogy nem tudják felmérni mit kellene piacra dobni és hogyan...
-
Praetorianus
aktív tag
válasz
#97246720 #575 üzenetére
A biztonság engem (mint magánszemélyt, aki magáncélra használja a telefont) nem nagyon érdekel. De a droid, mint rendszer, kifejezetten taszít. Persze tudom, hogy nem pont a samsungok alapján kéne megítélnem (az van a családban kb 5 éve), de nem tudok elvonatkoztatni tőle. Így ha meghallom a droid szót, rögtön tikkel a szemem
Nem nekem való, és kész. Éppen ezért a Priv ára nem is zavar, mert nekem ingyen se kéne. A BB számomra pont a BB10 miatt BB. Ha az a kukába megy (márpedig nagyon ott járunk...), akkor felőlem akár le is húzhatják a rolót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- Xbox Ultimate előfizetések
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest