- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hadeska22
aktív tag
válasz
Praetorianus #113 üzenetére
Csak egy kérdés.Miért is alap az,hogy wipe-olni kellene minden Update után?
Még soha nem hallottam egy iPhone-t használó haveromtól,hogy ezt csinálta volna/bevett szokás lenne.A One-m egyszer kellett, az 5.0.2-nél.A lumiám sem kellett eddig egyszer sem,pedig fejlesztek rá. Csak a Z10em fossa magát össze minden frissítésnél.Nem tudom miért lenne olyan hatalmas elvárás,hogy egy frissítés után ne kelljen semmilyen felhasználói beavatkozás a normális működéshez.
Arról nem beszélve,hogy gondolom Te is tisztában vagy vele a blackberryk kritikán aluli sebességgel csinálják meg a folyamatot.(ez amugy a frissítésekre is igaz) -
California1
őstag
válasz
Praetorianus #113 üzenetére
Én nem vagyok bb fanboy, anno a Z10-et kB szét bírtam volna taposni.... és le is írtam. De továbbra is azt mondom addig nem kell fikkantani amíg nem használta és nem volt neki. Volt i5S telom és totál elégedett voltam vele, most hogy oda adtam húgom fiának nem fikazom az iOS-t mert ott is volt bug a rendszerben
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest