Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Amíg én jól érzem magam addig semmi kivetnivalóm nincs. És elvárom hogy más ezt -legalább velem kapcsolatban- tiszteletben tartsa! Én sem megyek oda a fogpiszkálókhoz h közöljem mennyi az egészséges zsírhányad egy átlagos embernél
Nem mellesleg ezt úgy írod le, mintha mindenkinek a maga választása lenne a túlsúly... -
törölt tag
Az átlagos és az egészséges/normális az nem ugyanaz. Nem egészséges ezt mind tudjuk, de átlagosan elterjedt.
Én le is fogom dobni, mert már elkezdtem érezni a lábaimon, hogy nap végére nagyon terheli és elfárad, sokat számít az a 15 kiló. Ha felemelek egy 15 kilós valamit és hurcolom magammal érzem mennyire jobban terhel. Na most ugyanezt a terhet viselem magamon zsírban, csak nem tűnik fel mivel rajtam van és hozzászoktam. Nagyon sokat számít minden 10 kiló. Ha a kocsi alá befekszem is sokkal lassabban állok fel alóla, mint a többiek. Észrevettem én is. Pedig a 96 kiló nem a világvége, még nagyon nem. Mindenképp le akarok fogyni 85 kilóra, most még vagyok annyira fiatal, hogy nem nehéz és még időben van. Jó az anyagcserém, amennyit összezabálok ennél sokkal nagyobbnak kéne lennem, nem lesz nehéz. Szimplán csak pszichológiailag kell leküzdenem saját magam, hogy nem zabálok bele mindenbe amit szeretek, hanem stop. Nehéz. Ne áll közém és egy tál ropogós bacon vagy a mama sütije közé.
-
-
-
-
Somatom
veterán
Hejjjzetjelentés.
Úgy látszik, hogy ütött az önkormányzati szúnyogírtó. Síri csend mindenütt. Persze, érthető, hiszen nyár van és az egyszámjegyű órák amúgy is alvásra, vagy bulizásra valók. Nekem is tompa a búrám, de be lettem ijesztve a dugóval. Na, ilyesminek nyoma sem volt. Viszont, kisütött a nap, úgyhogy gondoltam, tekerek egyet. Háááát... Ahhoz képest, hogy szombat van, szezon, meg Balaton, elég kihalt minden. A közérten kívül, semmit sem találtam nyitva. Tengerparton ilyenkor már toltuk a jegeskávét vaniliafagyival.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 17 Pro 256GB, MINDEN SZÍN, BONTATLAN
- Új Dobozos PcCom Revolt Gamer Tervező Vágó laptop -65% 15,6" i7-13700H 32/1TB RTX4060 8GB FHD 144Hz
- Új Zsír Dell Inspiron 14 7441 Érintős Ultrabook Laptop -25% Snapdragon X Plus 10Mag 16/1TB SSD QHD+
- Csere-Beszámítás! DDR5 Gamer Notebook! Rog Strix G513RC / R7 6800HS / RTX 3050 / 16GB DDR5 / 512 SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 6700XT / 32GB DDR4 !
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest