- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Amíg én jól érzem magam addig semmi kivetnivalóm nincs. És elvárom hogy más ezt -legalább velem kapcsolatban- tiszteletben tartsa! Én sem megyek oda a fogpiszkálókhoz h közöljem mennyi az egészséges zsírhányad egy átlagos embernél
Nem mellesleg ezt úgy írod le, mintha mindenkinek a maga választása lenne a túlsúly... -
törölt tag
Az átlagos és az egészséges/normális az nem ugyanaz. Nem egészséges ezt mind tudjuk, de átlagosan elterjedt.
Én le is fogom dobni, mert már elkezdtem érezni a lábaimon, hogy nap végére nagyon terheli és elfárad, sokat számít az a 15 kiló. Ha felemelek egy 15 kilós valamit és hurcolom magammal érzem mennyire jobban terhel. Na most ugyanezt a terhet viselem magamon zsírban, csak nem tűnik fel mivel rajtam van és hozzászoktam. Nagyon sokat számít minden 10 kiló. Ha a kocsi alá befekszem is sokkal lassabban állok fel alóla, mint a többiek. Észrevettem én is. Pedig a 96 kiló nem a világvége, még nagyon nem. Mindenképp le akarok fogyni 85 kilóra, most még vagyok annyira fiatal, hogy nem nehéz és még időben van. Jó az anyagcserém, amennyit összezabálok ennél sokkal nagyobbnak kéne lennem, nem lesz nehéz. Szimplán csak pszichológiailag kell leküzdenem saját magam, hogy nem zabálok bele mindenbe amit szeretek, hanem stop. Nehéz. Ne áll közém és egy tál ropogós bacon vagy a mama sütije közé.
-
-
-
-
Somatom
veterán
Hejjjzetjelentés.
Úgy látszik, hogy ütött az önkormányzati szúnyogírtó. Síri csend mindenütt. Persze, érthető, hiszen nyár van és az egyszámjegyű órák amúgy is alvásra, vagy bulizásra valók. Nekem is tompa a búrám, de be lettem ijesztve a dugóval. Na, ilyesminek nyoma sem volt. Viszont, kisütött a nap, úgyhogy gondoltam, tekerek egyet. Háááát... Ahhoz képest, hogy szombat van, szezon, meg Balaton, elég kihalt minden. A közérten kívül, semmit sem találtam nyitva. Tengerparton ilyenkor már toltuk a jegeskávét vaniliafagyival. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Wise (ex-TransferWise)
- Goddess of Victory: Nikke
- Építő/felújító topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest