Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Én se a vékonyak táborát erősítem bár csak 96 Kiló 178 centi.
Jövőre lefogyok kicsit, ha megyek, mert érzem azért, hogy sok. 85-re le kéne mindenképp. Csak szeretek enni.
Hétvégén egy Passatban cseréltünk első lengéscsillapítókat rugóval, lusták voltunk leszedni a stabilizátor rudat ami nyomja felfele, úgyhogy én álltam rá a kerékagyra lefele feszíteni, mert a 70 kilós fogpiszkálók alatt alig mozgott, nálam rögtön szót fogadott a kicsike és csak úgy adta ki magából a rossz alkatrészt. -
-
-
-
törölt tag
Engem egy hónapja lefotózott egy kedves, anyukámat nem szidalmazó fiatal néni, mert nem értettünk egyet a parkolással a nemzeti parknál, kicsi a parkoló. Ő állt a zöld övezetben amúgy. Aztán annyira mérges lett lefotózta a kocsim hátulját.
Meg én is az övét.
Ezeket a képeket berakják egy két napig rinyálós Face csoportba aztán elfelejtik, keresnek mást akibe belekötnek. Le kell szarni. -
törölt tag
Akkor csak egy sima átlagos nap.
Jövőre lehet elmegyek már én is. Gondoltam rá amúgy szombat reggel, hogy meglepetésként betoppanok csak körbenézni fél órára, de olyan meleg volt, hogy a házban sem bírtam megmaradni, nemhogy autóban.
Bezzeg tegnap a fél napot végigautóztam ugyanolyan melegben egy plédért, de hát az ilyen szakma. -
Kiskokó
veterán
Nekem ha nincs forgalom 1:50 perc az út csak oda. De mostani állapotok szerint jó az minimum 2-nek.
Leghamarabb 3-ra tudtam volna oda érni...
De attól hogy érdeklődtem mikor hogy s'mint,én nem mondtam egy szóval se hogy most megyek. (sajnos)
Már csak azért se mert meglepetés akart volna lenni ha le is megyek
Ati meg Mágus nagy öröméreHa fél óra az oda út akkor csak egy 10 perces cigire is 2x elgurultam volna
-
-
-
-
-
Zolás
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- World of Warships
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Így használod a ChatGPT-t
- Vezetékes FEJhallgatók
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
- Playstation 5 lemezes - Gran Turismo 7, Tony Hawk's Pro Skater 1-2 eladó!
- ROG Ally (2023) RC71L + JSAUX HB1201S
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- 3D nyomtatás kiváló minőségben / számlával / akár 9 színnel / széles anyagválaszték,
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Playstation 4 Pro Konzol! CUH-7216B
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest