- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Huawei P9 Lite (2017) - nevezzük nevén
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
-
Amíg én jól érzem magam addig semmi kivetnivalóm nincs. És elvárom hogy más ezt -legalább velem kapcsolatban- tiszteletben tartsa! Én sem megyek oda a fogpiszkálókhoz h közöljem mennyi az egészséges zsírhányad egy átlagos embernél
Nem mellesleg ezt úgy írod le, mintha mindenkinek a maga választása lenne a túlsúly... -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
macilaci78 #454 üzenetére
Mert lett javítva az autód?
-
-
-
-
válasz
#89309696 #418 üzenetére
A kozossegben (itt mindenki ismer mindenkit ugy sacc 50 eve, le fel menokkel) uj a tulaj es marhara nincsenek meg neki meg a kulturalt viselkedesi minimumok. Pl Levi 3 eves este altatna Ago erre 22tol nyomjak 50 plusszos matt reszeg emberek abban a hazban a neoton familiat meg majkat. Szanalmasak.
-
-
-
-
-
-
-
-
Mi meg szeretnenk megkoszonni Szevam es BigBlack
CockDogsegitseget ami ez alkalommal aranyat ert- nelkuluk a ket oreg valoszinuleg megszakadt volna a meloban
Kedves simonjoe! Koszonjuk szepen a tortat a parodnak - finom es hatalmas
-
-
-
Macilaci trafic warning: m7 Budaors Baleset dugo!
-
-
-
-
-
-
-
-
Most kaptam smst h Iza vett meg hust. 11400Ft. Fingom nincs h hol taroljuk
-
aero. :megjott az utalas de nem tudom mit szeretnel - kerlek a google doksiba a neved melle ird be
Macilaci: hozhatod mert van vagy 7 szekunk
-
-
Aki elviszi az etlet az hozzon valamit amibe menekitheti!
10 kg comb 14500 Ft
6 kg oldalas 8994 Ft
5 par kolbasz 5875 Ft
1 kg bacon 2500 Ft
a szigoruan vett alap. A fuszarokat nem irom mert hosszu a lista, de boven sokA faszennel es a harmadikai 2 fo alapanyagjaval mar karcoljuk a 40k-t.
ugy kezuljetek hogy ket turnusos etkezes lesz mert egyszerre nem fog menni ha totagast allunk sem - ezert azt kernem szepen h probaljunk meg mar 10tol szallingozni h ne legyen gond a 2 turnus
Ezt csak ugy kedvcsinalonak itt hagyom meg ha nem is egyezik majd a menuvel -
-
2ALL
Szeretnem kerni h mindenki aki ugy erzi h enne es meg nem jelzett valami modon ma estig irjon nekem v vesse be magat a tablazatba! Utolso pillanat. -
-
-
Simonjoe utalas bennt.
-
-
-
-
válasz
macilaci78 #301 üzenetére
Megjott es lesz mit ennetek ne rettegj
-
-
(P
)Komaasszonyok és komák!
Pénteken már nem fogadunk étellel kapcsolatos igényeket - tehát addig mindenki gondolja át és meg mit szeretne oszt jelezze!(/P) -
válasz
macilaci78 #294 üzenetére
Na hat na. De nekem a legjobb lenne holnap
meghalt a vizhutew pumpaja es kellene sos potlas
-
Jön vki Dunaújvároson keresztül?
-
-
-
-
-
-
válasz
FoBCRaistlin #268 üzenetére
Gyertek csak gyertek a terminatornak kell az uzemanyaggoz!
1stVikman: nincs kvota sem kotelezo. Amit magad fogyasztasz italt hozod
-
-
-
-
-
válasz
BigBlackDog #249 üzenetére
Holnap? Tetszésetek szerint. De ha most akartok enni akkor most mondd mert zajlanak a kamionos előkészületek.
-
-
Kellenek honlapról kedvcsináló képek?
-
-
-
-
Aki biztosan tudja hogy jön és enni is akar az utalhat és akkor nem kell kínlódni.
1- pulled pork jellegű cucz raczger után szabadon. 1000 Ft a hambival és salival
2- oldalas + saslik, két fajta salátával és kinyírrel (tomcsi23 figyesz, figyeljjé!) 2000 FtVillányi Izabella
10918001-00000083-43540007A közleménybe ph nick és menü+ darabszám megjelölést kérek szépen.
Minden egyéb esetben a helyszínen intézhető a készlet erejéig. (Most tartunk 40knál alapanyagban, és elég kevésnek tűnik
) Viszont ha valaki utal és nem gyön akkor ételt kap vissza gyorspostával!
MOD
(#232) focvis Láttam és jó az úgy.
MOD2
(#211) aero. Kicsit? A hambi zsemle adott méretű és üresen nem maradhat. Az oldalast is inkább súlyra mérjük. A saslik meg olyan mint a régi céllövölde - kétpálcikás
-
-
-
Holnap delig kerlek jelezzetek a jovetel melle kivant fogyasztasrol. Aki gergonel kert volna pulled porkot annak jo lesz a mienk is?
-
-
-
-
válasz
macilaci78 #199 üzenetére
Mi ott leszünk egész hétvégén
Jellemzően 12-14 között enni szoktunk.
És a pulled pork hambi és az oldalasaslik mehet természetesen. Asszonykádnak mondd h lazán öltözzön nehogy koktélruciban jelenjen meg -
Úgy látom van egy pici zavaz az étel területén. raczger és MurdR csak harmadikán süt. Mivel Mágus2 vel megspékelve 10 lett így csak a kevésbé ... autentikus pulled , oldalas és saslik levend.
-
válasz
Speeedfire #193 üzenetére
Mágus2 ekkor lesz ott. Még jó hogy nem rendezünk rögtön lincselést
-
Jól van jól, akkor nem leszünk egyedül. Kicsit sajnálom hogy idén az állam beleugat.
-
válasz
BigBlackDog #179 üzenetére
Huh akkor kicsit nyugodhatok le a picsába
2ALL: Akik 10.-n tunnak gyönni azoknak pulled porkot tudunk csinálni az oldalas és saslik mellé. Aki Gergő neve alá beírt valamit harmadikára de netán mégis 10.-n gyönne megkaphatja a mi verziónkat (még ha nem is ugyanaz)
-
Srácok! Akkor most tényleg senki nem jön Szombat 10.-n meló miatt?
-
válasz
macilaci78 #173 üzenetére
Bármit lehet hozni öntevékenyen - szívesen veszi a társaság!
-
-
-
Összesen 17 szavazat érkezett az alábbiak szerint:
2019 tali. Somatom-Zolás: Titeket szívesen látlak előtte harmadikán de akkor csak kiccsaládos evés lehet
5 -Hétfő 8% (4)
6- Kedd 10% (5)
7- Szerda 10% (5)
8-Csütörtök 13% (6)
9-Péntek 15% (7)
10-Szombat- Mágus2-nek legjobb időpont, de 5-től tud jönni. 21% (10)
11-Vasárnap 8% (4)
3-Szombat -Itt azonban sokan nem lesznek jelen. 15% (7)
Total votes: 48 Voters: 17Ha azt feltételezem hogy a 3.-i szavazatoknak az egy negyedében 10.-e is jó lehet akkor (rgo átfedés lehet 2 szavazó erejéig) szombat 10.-e viszi a pálmát.
Tehát ettől a pillanattól szombat 10.-e a hivatalos időpont. Ettől függetlenül Iza és én ott leszünk 3.-n is, de ha ekkor jön valaki kérem nyilatkozzon mik az elvárásai - enélkül vízen és társaságon kívül mással nem fogok tudni szolgálni!
Mivel raczger és MurdR leírta hogy mikor ér rá félek kicsit szűk lesz a kínálata keresztmetszet. Szeretném megkérni az érintetteket hogy a szavazás tekintetében nézzék át hogy tudnának-e 10.-n jönni és etetni az autóbuzikat. A Somatom-Zolás párosnak természetesen tartom amit ajánlottam!
Várom a visszajelzéseket!
-
-
-
Jelenleg 3.-a, 9.-e és 10.-e van versenyben. Első kettő holtversenyben a második helyen. Kedden az itt leadott szavazatok döntenek el mindent!
Ugyanakkor a harmadikától sem zárkózom el, mert megnyertem két kamaszlányt a balatoni nyaraltatásukkal együtt így ott leszünk - de ekkor az étel kérdése kicsit megvariálódik a 10.-e kapcsán. -
-
-
Na jó, vn össze vissza 5 szavazatunk eddig. Mindenki nyomjon itt egyet plíz.
-
-
5-11 között van olyan időpont ami a többségnek jó lenne?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest