- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nálam ki tudja
. Van egy-két gyűjteményem egyes topicokból, ahol pasinak néztek (nem akartam bekinkelni mindet de előtte és utána is van olvasnivaló). Mókás társaság vagytok az biztos
-
kisza25
félisten
A képeken már tudok mindenkit, kivéve a lányokat, mert Ők be sem mutatkoztak.
Na jó még sem:
Bal oldali srác? -
törölt tag
Beparkolt ide a fűre valaki? [link] Ezért vannak akik harapnak, ez ilyen vidéki szokás errefelé, hiába közterület, de mindenki magáénak tekinti.
Én csak azt nem értem, ha annyira magáénak tekinti valaki miért nem keríti le [link]. Ja ugye arra már költeni kell és az nem buli.
Engem a traktorral állított meg egy fószer fennhangon, hogy az nem út ám hanem az ő területe, mióta itt lakik már.... Annyit kérdeztem tőle és ennyi idő alatt nem futotta egy 400Ft-os magánterület táblára? Aztán kerrent az ötödik és tova szmókoltam a géppel. -
-
1stVikman
senior tag
Na végigolvastam a hsz- eket, 10.-ére jelentkeznék 2 fővel.
Ha arra a napra is lehet pulled porkos hamburgert rendelni, akkor azt is szeretnék 2 főre.
Asszony délig dolgozik, szóval csak késő délután 4-5 felé tudnánk odaérni, ha nem gond.
Pm-ben kérek számlaszámot és utalandó összeget, ha lehetséges a kaja így is. -
MurdR
veterán
Na most teljesen elvesztem én is. 3-a kilőve, nem? Azt írtad, hogy a hivatalos időpont az már 10. Én ezt úgy értelmeztem, hogy 10-én lesz a tali, ami sajnos nem lesz jó, mert 10-én már többen vannak szabin, azt nem tudom kivenni. Most akkor lesz 3 is? De én 3-án dologozok, mert az vissza lett mondva
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- HP OMEN 16 Brutális teljesítmény gamereknek és profiknak!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest