Hirdetés
- Apple Watch
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Telekom mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nálam ki tudja
. Van egy-két gyűjteményem egyes topicokból, ahol pasinak néztek (nem akartam bekinkelni mindet de előtte és utána is van olvasnivaló). Mókás társaság vagytok az biztos 
-
kisza25
félisten
A képeken már tudok mindenkit, kivéve a lányokat, mert Ők be sem mutatkoztak.
Na jó még sem:
Bal oldali srác? -
törölt tag
Beparkolt ide a fűre valaki? [link] Ezért vannak akik harapnak, ez ilyen vidéki szokás errefelé, hiába közterület, de mindenki magáénak tekinti.
Én csak azt nem értem, ha annyira magáénak tekinti valaki miért nem keríti le [link]. Ja ugye arra már költeni kell és az nem buli.
Engem a traktorral állított meg egy fószer fennhangon, hogy az nem út ám hanem az ő területe, mióta itt lakik már.... Annyit kérdeztem tőle és ennyi idő alatt nem futotta egy 400Ft-os magánterület táblára? Aztán kerrent az ötödik és tova szmókoltam a géppel. -
-
1stVikman
senior tag
Na végigolvastam a hsz- eket, 10.-ére jelentkeznék 2 fővel.
Ha arra a napra is lehet pulled porkos hamburgert rendelni, akkor azt is szeretnék 2 főre.
Asszony délig dolgozik, szóval csak késő délután 4-5 felé tudnánk odaérni, ha nem gond.
Pm-ben kérek számlaszámot és utalandó összeget, ha lehetséges a kaja így is.
-
MurdR
veterán
Na most teljesen elvesztem én is. 3-a kilőve, nem? Azt írtad, hogy a hivatalos időpont az már 10. Én ezt úgy értelmeztem, hogy 10-én lesz a tali, ami sajnos nem lesz jó, mert 10-én már többen vannak szabin, azt nem tudom kivenni. Most akkor lesz 3 is? De én 3-án dologozok, mert az vissza lett mondva

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Routine teszt
- Hővezető paszták
- Apple Watch
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Tehát csak lazán...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

) Én szívesen viszem, a Zasszony meg szívesen csinálja, de majd jövőre elmondhatod neki személyesen.