- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nagyon ismerős a Nothing Phone (3a) Lite
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
WesTM
őstag
válasz
hackeeeee
üzenetére
Remek írás, köszönjük!

Osztom a véleményed, eddig én is a phenom II-t preferáltam, de az i3 eljövetelével, biztos hogy nem építenék amd konfigot.
1.3V-on kellemesen mennek 4.2-4.5 ghz-et, és ezek még ráadásul korai darabok, később jöhetnek még jobb példányok, és szerintem így már jócskán tuningolt phenom szinten vagyunk teljesítményben, de fogyasztásban viszont jóóóval alatta. És ne mondjátok, hogy ki nézi a fogyasztást, mert akármelyik topicot figyelem, szinte mindenhol fő szempont lett a fogyi. Ahova 2 mag kell bőven jobb az i3, ahova 4, húzva ott sem fog hiányt szenvedni a HT végett.
Ha most az ész érveket nézem, akkor nagyon jó kis ár/teljesítmény arányú rendszert lehet most i3-ból építeni.
Lényegében nem fűt, nem fogyaszt sokat, piszkosul gyors, és nem is drága.

Jah és a mag lekapcsolgatásról. Hát elég no comment dolog szerintem.

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Milyen légkondit a lakásba?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Energiaital topic
- Facebook és Messenger
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 6GB THERMALTAKE VERSAH17 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Plus Yellow Super Retina XDR, hosszú üzemidő ,100% Akku,3 hó gari!
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest