- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lotusomega
senior tag
válasz
(An)Dante #11 üzenetére
Azt nem mondtam hogy ingyenes, csak azt h legyen rá offlien navi
Igen a Nokia féle csodás rövidítések a magyar fordításban azok zseniálisak, némelyiket még sztem maga Sherlock Holmes sem tudna kibogozni hogy mit is akar jelenteni
erdoke: amivel szépen meg is ölnék a szolgáltatók hang alapú csomagjait
-
Lotusomega
senior tag
Így van, minden platform lassan indul, példának okáért ugye au iOS az már akkor is revolutionary és csúcstechnológia volt, és hát mindent megváltoztatott blabla... android pedig elég dinamikusan fejlődött azért valljuk be. Szó mi szó, a wp7 nem oylan régi, egy kis idő tényleg kell neki, a nokiás házasság pedig csak lendít a dolgon.
Zárójelben teszem hozzá, hogy Bada-ra már induláskor is full eu offline navi volt elérhető, igaz h nem ingyen, de a nokián kívül nem sok precedens van erre, és ők sem a kezdetektől tették ignyenessé ugye. Emellett magyar nyelv, multitasking(még ha olyan is amilyen), copy-paste, stb. mind megvoltak, az apps volt ami kissé nehezen indult be, de még nincs egy éve hogy kijött a platform, de már idehaza is fizetős appstore van, ami sem az androidról, sem az iphoneról(ha jól tudom) wp7ről meg pláne nem mondható el.
-
Lotusomega
senior tag
Na így lassan egy évvel a megjelenés után csak sikerül már a multitaskingot és a navigációt is beletenni a platformba, ami más os-eken már rég alap dolog. A marketjük még mindig elég szegényes sajnos, hiába adják olcsón a wp7es telókat, a kutyának nem kell(van már hivatalos magyar nyelv?
) egyenlőre még várni kell evvel a platformmal szerintem egy jó ideig, amíg kiforrja magát
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- Gitáros topic
- Viccrovat
- Macska topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest