Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
(An)Dante
őstag
válasz
Lotusomega
üzenetére
Pontosan melyik más platformban van (a Symbian kivételével) ingyenes offline navigáció?
A Google cucc csak online és nem is érhető el mindenütt.Nagyon remélem, hogy a WP7 magyar fordítása nem lesz tele rövidítésekkel... Az Ovi Store integráció meg a szolgáltatói számlázást is magával hozza majd, plusz a magyar nyelvű felületet.
-
gabsz227
tag
válasz
Lotusomega
üzenetére
Kedves Szasza.
Egyik platform sem indult tökéletesen. iOS-re 3 év kellett mire lett multitasking, Androidon meg ha több program fu egyszerre kiakasztja a rendszert és lehet kézzel becsukogatni őket ( most nem a felső kategóriás készülékekre gondolok, hanem a csóró népnek való tömegkészülékekre mint Optimus GT540 vagy galaxy mini és társaik.). Normális navi egyikre sem volt az elején mindegyikhez fél-egy év kellett mire kijöttek az offlline navik, de persze könnyű azt a rendszert ócsárolni ami új még. Okostelefont magyar nyelvel használni? Én amióta az első omniát megvettem nem használtam magyar nyelvet telefonban. Egy kis angol nyelvtudás meg nemártana senkinek sem.
Na de a lényeg ami ide való a hír alá: Jó lesz ez, csak már megkéne oldani a szolgáltató függő Omnia7-nek a frissítését is, mert az télleg ciki hogy már csak ezekre nincs kint a Nodoo.
-
moonman
titán
válasz
Lotusomega
üzenetére
ne károgjunk már folyton. hol volt az Android meg az iPhone egy évvel a megjelenés után, hmm?

-
MerLinh
senior tag
válasz
Lotusomega
üzenetére
De azért itt a navigáció a nokiának hála ingyenes lesz ellentétben a többi platformal.
-
kcsa
veterán
válasz
Lotusomega
üzenetére
Várni kell... konkrétan a mango-ig.
Magyar nyelv nincs (majd mangoval együtt elvileg), speciel elvagyok nélküle, de én is ismerek olyat akinél ez döntő szempont.
Navigáció hiánya valóban fájó pont, bár igazából nehezen értem meg a szoftverfejlesztőket, ha elvégre ekkora vákuum van a piacon korrekt offline naviból, akkor miért nem lépett valaki azonnal?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Metal topik
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Napelem
- EA Sports WRC '23
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 7 41mm GPS,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
A Google cucc csak online és nem is érhető el mindenütt.