Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabsz227
tag
válasz
Lotusomega
üzenetére
Kedves Szasza.
Egyik platform sem indult tökéletesen. iOS-re 3 év kellett mire lett multitasking, Androidon meg ha több program fu egyszerre kiakasztja a rendszert és lehet kézzel becsukogatni őket ( most nem a felső kategóriás készülékekre gondolok, hanem a csóró népnek való tömegkészülékekre mint Optimus GT540 vagy galaxy mini és társaik.). Normális navi egyikre sem volt az elején mindegyikhez fél-egy év kellett mire kijöttek az offlline navik, de persze könnyű azt a rendszert ócsárolni ami új még. Okostelefont magyar nyelvel használni? Én amióta az első omniát megvettem nem használtam magyar nyelvet telefonban. Egy kis angol nyelvtudás meg nemártana senkinek sem.
Na de a lényeg ami ide való a hír alá: Jó lesz ez, csak már megkéne oldani a szolgáltató függő Omnia7-nek a frissítését is, mert az télleg ciki hogy már csak ezekre nincs kint a Nodoo.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Dell S3221QSA 32 4K UHD Ívelt Monitor 27% ÁFÁS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest