- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Inarus
addikt
válasz
Lotusomega #14 üzenetére
"Zárójelben teszem hozzá, hogy Bada-ra már induláskor is full eu offline navi volt elérhető, igaz h nem ingyen,"
...és a hazai vásárló kitörölhette vele a sejhaját, mert megvenni bizony nem tudta."de még nincs egy éve hogy kijött a platform, de már idehaza is fizetős appstore van"
A WP7 még alig múlt fél éves. Ergo a te nézeted szerint nincs elkésve."sem az iphoneról(ha jól tudom)"
Rosszul tudod. -
Alexios
veterán
válasz
Lotusomega #14 üzenetére
A mango érkezéséig(egyesek szerint még előtte) elérhető lesz itthon a marketplace, ios-re is nagyon rég elérhető itthon, úgyhogy ezen a téren csak az android van lemaradva.
-
gaben88
őstag
válasz
Lotusomega #14 üzenetére
Mikor 1 éves lesz a WP7, addigra lesz hivatalos WP7 fizetős market is ahol vásárolhatsz majd!
Bár nekem már most is sikerült.
A Mango érkezésével szerintem igen komolyan számolni kell majd a WP-vel!
Direkt nem írtam számot...
#21: Dehogynem... Nézd csak vissza pl telefongurun az első pár iPhone 2G és 3G hszeket!
-
moonman
titán
válasz
Lotusomega #14 üzenetére
egy francokat volt revolutionary meg csúcstechnológia. szaros feature phone volt, az egyetlen újdonság a kezelőfelület volt, meg a taccs-mizéria. azóta el is avult szépen. érdekes, akkor valahogy senki nem huhogott, hogy félkészen, síkbután adták ki.
Android meg két évig konkrétan vicc kategória volt... bizonyos szempontok alapján még mindig az.
-
(An)Dante
őstag
válasz
Lotusomega #1 üzenetére
Pontosan melyik más platformban van (a Symbian kivételével) ingyenes offline navigáció?
A Google cucc csak online és nem is érhető el mindenütt.
Nagyon remélem, hogy a WP7 magyar fordítása nem lesz tele rövidítésekkel... Az Ovi Store integráció meg a szolgáltatói számlázást is magával hozza majd, plusz a magyar nyelvű felületet.
-
gabsz227
tag
válasz
Lotusomega #1 üzenetére
Kedves Szasza.
Egyik platform sem indult tökéletesen. iOS-re 3 év kellett mire lett multitasking, Androidon meg ha több program fu egyszerre kiakasztja a rendszert és lehet kézzel becsukogatni őket ( most nem a felső kategóriás készülékekre gondolok, hanem a csóró népnek való tömegkészülékekre mint Optimus GT540 vagy galaxy mini és társaik.). Normális navi egyikre sem volt az elején mindegyikhez fél-egy év kellett mire kijöttek az offlline navik, de persze könnyű azt a rendszert ócsárolni ami új még. Okostelefont magyar nyelvel használni? Én amióta az első omniát megvettem nem használtam magyar nyelvet telefonban. Egy kis angol nyelvtudás meg nemártana senkinek sem.
Na de a lényeg ami ide való a hír alá: Jó lesz ez, csak már megkéne oldani a szolgáltató függő Omnia7-nek a frissítését is, mert az télleg ciki hogy már csak ezekre nincs kint a Nodoo.
-
moonman
titán
válasz
Lotusomega #1 üzenetére
ne károgjunk már folyton. hol volt az Android meg az iPhone egy évvel a megjelenés után, hmm?
-
MerLinh
senior tag
válasz
Lotusomega #1 üzenetére
De azért itt a navigáció a nokiának hála ingyenes lesz ellentétben a többi platformal.
-
kcsa
veterán
válasz
Lotusomega #1 üzenetére
Várni kell... konkrétan a mango-ig.
Magyar nyelv nincs (majd mangoval együtt elvileg), speciel elvagyok nélküle, de én is ismerek olyat akinél ez döntő szempont.
Navigáció hiánya valóban fájó pont, bár igazából nehezen értem meg a szoftverfejlesztőket, ha elvégre ekkora vákuum van a piacon korrekt offline naviból, akkor miért nem lépett valaki azonnal?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Acer notebook topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vivaldi (böngésző)
- Milyen házat vegyek?
- Nyaralás topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest