- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
embe
nagyúr
"nem létező piacuk" - Sajna kütyü szempontból igen. Magyar lokalizációval nem is lehet kütyüt venni a play-en.
Egyébként az Iphone nálunk az egyik legdrágább a keresetekhez igazítva. Ebben még Svájcot is megelőzzük.Egy másik cikkben olvastam, hogy rárakódó adók miatt ennyi nálunk.
-
tothmaxy182
őstag
Én nem konkrétan Magyarországról, hanem Európáról beszéltem. És nyugaton sem hülyék élnek. Ott is kaphatók ultrabookok, meg Win-es tabok. Miért vennék meg a nyirbált funkcionalítású tabot drágábban?
Amúgy már ezerszer leírtam, hogy rengetegen téveszmékkel élnek. Hidd el nekem, nyugaton sem szarják az emberek a pénzt, sőt azt mondhatom, hogy még sokkal tudatosabban, és spórolósabban is vásárolnak, mint a magyarok. Tapasztalat!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A keresőóriás nem csupán a két új referenciamobillal rukkolt elő, hanem egy táblagépet is bemutatott, ami 10,2 hüvelykes QHD kijelzővel rendelkezik.
- Apple Pencil 2 dobozos hibátlan.
- OLED TABLET Honor MagicPad 2 (2 hetes vásárlás)
- Újszerű Samsung Galaxy Tab S10 Ultra ((12GB/512GB))+Gyári book cover keyboard
- újszerű iPad Mini (6. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke tok
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest