- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Yettel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
embe
nagyúr
"nem létező piacuk" - Sajna kütyü szempontból igen. Magyar lokalizációval nem is lehet kütyüt venni a play-en.
Egyébként az Iphone nálunk az egyik legdrágább a keresetekhez igazítva. Ebben még Svájcot is megelőzzük.Egy másik cikkben olvastam, hogy rárakódó adók miatt ennyi nálunk.
-
tothmaxy182
őstag
Én nem konkrétan Magyarországról, hanem Európáról beszéltem. És nyugaton sem hülyék élnek. Ott is kaphatók ultrabookok, meg Win-es tabok. Miért vennék meg a nyirbált funkcionalítású tabot drágábban?
Amúgy már ezerszer leírtam, hogy rengetegen téveszmékkel élnek. Hidd el nekem, nyugaton sem szarják az emberek a pénzt, sőt azt mondhatom, hogy még sokkal tudatosabban, és spórolósabban is vásárolnak, mint a magyarok. Tapasztalat!
Új hozzászólás Aktív témák
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest