Új hozzászólás Aktív témák
-
-
juuzer
addikt
válasz
#11083776 #214 üzenetére
Köszönöm de 380 ezer forint telefonért nevetslges ár. Kihagynám. EZÉRT már.olyan laptopot kapsz ami az ájfon Ikszet kb ötször körbeeröhögi. Még mekbúkból is.
Plusz az iSzarok erről voltak híresek, hogy megvetted és 3-4 évig tuti ment stabilan és kapta a frissítéseket. És ment viszonylag stabilan évekig. Az SE meg olyan erős mint a 6s és 1,5 éves mpdell. Az 5s esetében megérteném ha laggolna de itt nem.
Köszönöm de én többet a 6 plus és az SE blnázásai után nem kérek az Apple sz@rjaoból. És ami meg még szánalmasabb és undorítóbb, hogy megmagyarázzák, hogy ez nekem jó. Mert it just works. Seamlessy. Janem Kár, hogy az S7-em kevesebbszer fagyott ki mint az SE. Pedig egy kategória mind2.
-
-
buvartacsko
addikt
válasz
#11083776 #191 üzenetére
Se helyesen írni nem tudsz, se értelmes gondolataid nincsenek, és még hazudsz is. Nincs ilyen Youtuber: Fossy Cartel.
Na de ha ő meg mondta a kamerája mögül, hogy nincsen olyan processzor ami felett nem laggol a Samsung OS-e, akkor nincs!!!!!!!!!!!!!!!4444444 Ő az isten vagy mi? Egy mindent tudó? Nem igazán értem.
-
hitchins
őstag
válasz
#11083776 #191 üzenetére
Telekomnal vettem iphone-t 2 eve. Akkor 200 volt elofizetessel sony kb 70. Sony semmit nem lassult iphone igen.
Tokeltes telefon nincs.
Egyebkent azt a tevhitet is cafolnam hogy az iphone tokeletesen mukodik. Nekem sikerult tobb alkalommal lefagyasztani igaz ujrainditani sosem kellett miatta 10-20 mp utan magahoz tert.Ne haragudj a megjegyzesert de a helyesirasra kicsit ragyurhatnal mert borzaszto.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged