- Magisk
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
hitchins #103 üzenetére
Melyik az az androidos harmad áron amelyik gyors.
Vennék egyet.
Mert nálam sajnos a csúcs androidosok is laggolnak, jelenleg lgv30.Elsőnek volt meg ez is (mint az ősszes meg ís írtam,hogy laggol na nem annyira mint egy samsung ezért nem hiszek egyetlen lefizetett “tesztelőnek sem” minimum ingyen kapják a telót és íratlan szabály ,ha leszólja nem kap többet)
Van egy feka a you tubon real review Fossy Cartel na ez az egyetlen akit komolyan lehet venni.
Meg is mondta,hogy nem létezik olyan processzor ami laggmentessé tenne egy samsungot.
Azért vettem csak lg,mert azt hittem,hogy packagedisablerrel letilthatok olyan kb 75 dolgot és akkor úgy eléri az iphone szintjét.Elég kevés a blootware mondjuk a szamszunghoz képest.
Nincs igazán jó telefon idén sem.
Ami felveszi a versenyt egy iphonnal laggmentességben az pixel 2 (ronda ) drága,128 gb nagyon kevés 4 k videók korában nincs sd slot.
One plus 5t gyenge kamera,kinaí nem lehet benne bízi (elöző szériát is istenítették aztán hazatelefonál,képernyő issue -de mondjuk ez jó alternatíva ettől függetlenűl)
Razer leszámítva,hogy nagyon nagy és nincs meg a 6 coll képernyő.
Motorola z2 force ,nagy káva és csak 5,5
Szóval 4 alternatíva van.Ami nem stock android az szóba sem jöhet stabilitásban,sebességben ,laggmentességben.Aki mást mond hazúdik vagy nem ért hozzá vagy nem tud viszonyítani.
Majd ha ki jön a root lehetőség az lg v30 amra akkor talán lesz egy használható telefon belőle.
Iphone nem kell tőbbet (pedig messze a legjobb -csak nem nekem) ,mert az android navigációs gombjai sokkal jobbak számomra,nagy a kávája,az iphone gombját nem szeretem és lassú,az iphone x nek meg a képernyő felső sora írrítál valamint akku kapacítás ,os zártság. -
Robi BALBOA
őstag
válasz
hitchins #176 üzenetére
Hát én is pont ezt tettem volna, nekem is van kedvelt telefon márkám, de szó nélkül elhagynám a márkát ha ilyet tennének.
Onnan tudom, hogy ilyet nem tesznek, mert az adott márkától van egy 4,5éves készülékem, amit 3évig nagyon aktívan használtam is, és tökéletes a teló, az aksi is igen jó még. -
Robi BALBOA
őstag
válasz
hitchins #174 üzenetére
"ez altalaban olyan embereknel van aki kb analfabeta ezekhez" -Sajnos a többség ilyen.
"Reset utan 26 gb volt foglalva igy is laggolt es masodpercekig gondolkodott egy_egy app megnyitasakor."
-Frissítés előtt is ilyen volt vagy csak utána? (Úgy látszik már ez sem mindegy) -
janeszgol
félisten
válasz
hitchins #103 üzenetére
Várjál. Attól, hogy valai okost vesz, még nem lesz okos tőle. Heti egyszeri restart kell minden telónak. egészséges. Csak sajnos ezt kevesen ismerik. Volt erről egy bejegszés kb másfél éve, hogy a visszavitt telefonok nagyobb részének csak egy restart kellett. Ráírták a szervizlapra, hogy szofverezés (igazából nem is szokták újra rakni9 és kész.
A tisztító programokat meg kerülni kell (Battery Saver, Ram Cleaner és társai.) -
Robi BALBOA
őstag
válasz
hitchins #103 üzenetére
Tesómnak is S7E van és nem 4 hónapja, de nem lassult be.
Ha megkérlek megnéznéd, hogy a kollégád telóján mennyi a szabad hely?
(Általában az ilyen elkezdett lagolni stb... típusú embereknél szokott az lenni, hogy szabad hely 0kb, és a háttérben futó gagyi alkalmazás két tucat).Ja és nekem nem Samum van, de droidon vagyok és ha a tárhely, ahová a progik települnek 500mb alá megy tényleg minden baja van, de ez igaz minden telóra, csak erre rengetegen nem figyelnek oda, aztán jönnek, hogy belassult(ami egyrészt a tudatlanságuknak tudható be, vagy egy jó kis frissítésnek
).
(Rokon jött oda hozzám, még akkor új i6+-al, hogy belassult, tárhely 0kb, na mondom kész, azóta tudja, hogy szabad helyet kell rajta hagyni).
-
Postas99
őstag
válasz
hitchins #103 üzenetére
A kollegád egyszerűen tudatlan, több év szarszung lassulás után is szarszungot választ?
Akkor nem is való neki más. Több más márka van amit ha megveszel évek után sem lassul be.Nem értem az embereket miért nem tanulnak mások hibáiból..
Vegyen: Motorolát, vagy a Honor családból bármit, Mate család szintén... és hogy legyen ebben a témában is megemlítve. Xiaomit. (nem lassul be)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Milyen routert?
- Synology NAS
- Vezetékes FEJhallgatók
- Több mint 1 milliárd dollárnyi részvényüket adták el az NVIDIA belsős emberei
- EA Sports WRC '23
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest