- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Polllen
félisten
válasz
Integrale #143 üzenetére
Vásárolt egy terméket és azt látja, hogy a gyártó számára nem megfelelően bánik a régebbi eszközökkel és felhasználókkal. Sőt igazából az akkumulátor élettartamával kapcsolatban is felmerültek aggályok.
Őt még személyesen nem érte sérelem, de valószínűleg nem is akar belekerülni ebbe a körbe. Ami jelenleg elég könnyen megtörténhet.A "Maga kárán tanul az okos." itt némi előrelátással simán elkerülhető. Van akinek ez a lassítás ezzel sunnyogással nem fér bele. Szerintem ez teljesen normális. Sőt igazából én azt nem szoktam érteni, hogy ha amúgy zavar valaki vagy valamelyik cég inkorrektsége, akkor miért tűrik el addig, amíg csak mással csinálják. Miben reménykednek? Velem ilyet úgyse csinálnak?
-
-
tony_snow
tag
válasz
Integrale #33 üzenetére
Kár, hogy nem lehet hozzászólást like-olni.
Szerintem (értsd magánvélemeny), akik így védenek egy gyártót minden evidencia ellenére, azok azok a személyek, akik azért vesznek drága tárgyakat, mert ettől titkon legbelül ők valahol többnek érzik magukat, emiatt személyes támadásként élnek meg minden kritikát, és személyes ügyet csinálnak belőle. Más értelmes indokot nem tudok elképzelni. Basszus ezek csak tárgyak, engem sosem érdekelt, ha szidják a Samsungot, én pontosan tudom, hogy számomra tökéletes, hogy ki mit gondol az nem érdekel.Ja és persze ilyenkor jön a másik gyártóra való ujjal mutogatás
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Melyik tápegységet vegyem?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Autós topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Asztalos klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest